Titokzatos fémgömbre bukkantak Japán partjainál (VIDEÓ)

2023. február 22. 19:52

A rozsdás szerkezetről annyit már biztosan tudnak, hogy nem bomba.

2023. február 22. 19:52
null

A BBC arról számolt be, hogy egy rejtélyes, rozsdás fémgömböt sodort ki a víz Japánban. A szerkezet zavarba ejtette a helyieket, és beindította a találgatásokat is.

A hatóságok egyelőre nem tudják megmondani, hogy mi ez a másfél méter széles tárgy. Mind a rendőrség, mind a hatástalanítására kiküldött tűzszerészek tanácstalanok az ügyben.

Egyelőre annyit tudnak róla, hogy üreges, és a röntgenvizsgálatok alapján nem jelent fenyegetést, tehát nem bomba.

A legtöbben arra gyanakszanak, hogy egyfajta bója lehet – tette hozzá a lap. 

Godzilla tojása vagy az űrből jött?

A tengerparti Hamamatsu városában talált tárgyat a helyiek különböző nevekkel illették: volt, aki „Godzilla-tojásnak”, míg más „kikötőbójának” titulálta. De akadtak olyanok is, akik szerint az „űrből érkezett”.

A hatóságok közölték, hogy a tárgyat rövidesen eltvolítják.

A különleges fémgömbről készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kecsketenyeszto
2023. február 26. 06:59
Úgy felkapták a hírt a szerencsétlenek, hogy még asztrofizikust is meghívtak egy műsorba. Pedig látszik az objektumon a hegesztés és egy tartófül, tehát nem valószínű, hogy másik bolygóról hozták ide az idegenek... egy egyszerű bója, vagy hasonló.
Regisztráló szeméy
2023. február 23. 19:44
űrgolyhó
Hazafi Teddymackó
2023. február 23. 16:07
Kedves Szerkesztőség, csak akkor bocsájtok meg, ha rajta maradtok a sztorin, addig amíg az igazság ki nem derül. Ha pedig nem, akkor fogadjátok el ezt a jó tanácsot. Hagyjátok a picsába a boulevardot, ha nem akartok olyan lenni mint az ATV.
Senki Alfonz
2023. február 23. 14:32
Tengeri teatojás, csak nincsenek rajta furatok, hogy lassabban ázzon ki a teafű!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!