A Wagner vezetője szerint amerikaiak milliói akartak csatlakozni hozzájuk

2023. február 09. 18:19

Jevgenyij Prigozsin szerint a Wagner-csoport korábban egy amerikai közönséget megcélzó reklámot tett közzé, amelyre állítólag több mint 10 millió jelentkezés érkezett.

2023. február 09. 18:19
null

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport alapítója szerint több mint 10 millió amerikai állampolgár jelentkezett a Wagner-csoportba, és állítólag ez volt az oka annak, hogy leállították az orosz foglyok toborzását – közölte az Unian ukrán hírügynökséga az zsoldosvezér által ellenőrzött csatornára hivatkozva.

Elmondása szerint a Wagner-csoport korábban egy amerikai közönséget megcélzó reklámot tett közzé, amelyre állítólag több mint 10 millió jelentkezés érkezett

Jelenleg körülbelül egymillió amerikai állampolgár felvételét fontolgatjuk. Ezért ideiglenesen felfüggesztettük az orosz börtönökből való toborzást, de ha az amerikai külügyminisztériumtól érkezik ilyen kérés, akkor amerikai börtönökből fogunk toborozni – mondta Prigozsin.

Nyitókép: Alekszej Druzsinyin / SPUTNIK / AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. február 10. 13:37
Ki ne akarna ágyútöltelékként szörnyethalni egy nem létező háborúban?
Belakiss
2023. február 10. 11:40
Tízmillió. És a sok agyhalott fideszes oroszszoponc ezt elhiszi. Komolyan, nálatok nincs lejjebb.
Paskai
2023. február 10. 09:07
Rossz helyen verbuvál, az 56-os hősök, gulágra hurcolt áldozatok, megerőszakolt nők elkorcsosult népe tart ki a ruszkik mellett.
18.0 fok
2023. február 09. 21:59
a valóságban már a börtönökben is megtudták, hogy a besorozott 40000 fogolyból már csak mutatóba maradt, ezért senki nem jelentkezik a börtönökből. szívesen, szakács bácsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!