Hoppá: Verhofstadt 15 éves Orbán beszédeket hallgat

2023. február 07. 17:37

Úgy látszik, a liberális EP-képviselő nem bír betelni a magyar miniszterelnökkel.

2023. február 07. 17:37
null

Guy Verhofstadt, liberális EP-képviselő a Twitteren jelentkezett be, és osztott meg követőivel egy 2008-as Orbán Viktor beszédet. 

Európának és a NATO-nak egyesülnie kell, hogy visszatartsa az orosz agressziót... különösen Ukrajnában!” – idézi Orbánt a politikus.

Majd feltette a kérdést: „Mi változott az óta?” 

 

***

 

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prücsök
2023. február 08. 17:14
Vagyis: Orbán Viktornak nem igaza van, hanem igaza lesz. Jó lenne a mai beszédeit ma komolyan venni, nem pedig 15 év múlva elismerni. Csak ennyivel vannak lemaradva mögötte.
Vakfolt
2023. február 08. 11:00
Hát ti már akkor is hatvannyolcas degenerált buzeránsok voltatok, akik csak kirabolni képesek másokat, majd lenézni, ez valóban nem változott, a képességünk változott, hogy már nem hisszük el, hogy ti lennétek a fejlett nyugat, csak mert a tőlünk elrabolt vagyonon dőzsöltök. Ez változott, lehullott az álarc.
patópál
2023. február 08. 09:36
2008-ban az EU nem várta el, hogy a magyar háztartások 85%-át ellátó orosz gázt zárjuk el, és a magyarok dideregjenek egy vadidegen államért, mert néhány, szintén vadidegen, moralizáló brüsszeli díszfasz szerint ez a helyes. Szóval a miértre megtalálod a választ a tükörben, te a címerállata vagy ennek az egész degenerált szarkupacnak, amit ma EU-nak hívunk.
ujujuj
2023. február 08. 08:32
Hát talán az változott, hogy azóta háború van, azt meg minél előbb le kell állítani. Egyrészt. Másrészt meg 15 éve ukrajnában még nem történtek tömeges magyarellenes incidensek. Most már elég álszent dolog elvárni Magyarországtól, hogy egy szalmaszálat is keresztbe tegyen ukrajna területi integritásáért. Ettől függetlenül az emberélet érték (még az ukrán is), szóval a tűzszünetért aztán a békéért kell harcolni, nem pedig a háború folytatásáért. Harmadrészt pedig az eu teljesen és visszavonhatatlanul becsicskult az usának. Az eu egység ma már nem megkérdőjelezhetetlen érték. 15 éve még az volt. Ezek változtak. Örülök, hogy segíthettem, ingyen volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!