Elárulta Carlo Ancelotti, mikor távozik a Real Madrid éléről

2023. február 12. 19:04

A kilencedik trófeáját szerezte Carlo Ancelotti a Real Madrid vezetőedzőjeként, miután szombat este csapatával megnyerte a klubvilágbajnokság döntőjét a szaúdi al-Hilal ellen Marokkóban.

2023. február 12. 19:04
null

A Real Madrid 5-3-ra legyőzte az al-Hilal együttesét, s ezzel megszerezte idei első trófeáját – írja a Magyar Nemzet. A Real Madrid nem volt eddig jó passzban: a spanyol Szuperkupát már elveszítette, a La Liga legutóbbi fordulójában pedig kikapott a Mallorcától, így a hátránya már nyolc pont a bajnoki éllovas Barcelona mögött.

Ebben a helyzetben Ancelotti jövője is foglalkoztatja a sajtót, a 63 éves olasz edző előbb 2013 és 2015 között irányította a Real Madrid csapatát, majd másodjára 2021 óta vezeti az együttest. A mostani klub-vb-cím volt a kilencedik trófea, amelyet az ő vezetésével szerzett meg a Real.

Nem megyek el innen addig, amíg ki nem rúgnak”

– jelentette ki Ancelotti a jövőjét firtató kérdésre. Szándéka szerint legalább kitölti a jelenlegi, 2024 nyaráig szóló szerződését a csapat élén, de a szavaiból ítélve tovább is maradna, ha a klub erre igényt tart.

Nyitókép: Abu Adem Muhammed / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. február 12. 22:05
Maradjon is, ő a legjobb!
Búvár Kund
2023. február 12. 20:25
Ha nem nyernek BL-t repül. Már Zidannal is tárgyaltak a folytatásról. Zidanne egy 19 éves francia tehetség leigazolását szabta feltételül , aki most a Lyonbannjátszik.Ancelotti meg állítólag a Brazil válogatott kspitánya lesz. Erről a Real braziljai már tényként beszélnek a Marca szerint. Annyit tudni kell, hogy a Marca Reál ügyekben nagyon jól informált.
Aerion
2023. február 12. 20:07
Erre gyorsabban sor kerül, mint gondolná.
llnnhegyi
2023. február 12. 19:46
Barcelona leveri őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!