Szakértő: Nemcsak Putyin, hanem a Nyugat is alábecsülte Ukrajnát

2023. február 27. 19:11

Bill Durodie az MCC Brussels geopolitikai konferenciáján szólal majd fel.

2023. február 27. 19:11
null

Bill Durodie professzor március kilencedikén fog majd felszólalni az MCC Brussels geopolitikai konferenciáján, és egy évvel az invázió után beszélni fog a szankciókról, az energiáról, illetve arról, hogyan lehet megoldani az „Oroszország-kérdést”.

A szakértő egy TV-műsorban elmondta, szerinte két háború zajlik párhuzamosan, az egyik Ukrajna és Oroszország között, a másik pedig Oroszország és az USA, valamint a Nyugat között. Hozzátette, hogy

az orosz-ukrán háborúban egyértelműen le kell szögezni, hogy kinek az oldalán állunk. 

Elmondta azt is, hogy nem csak Putyin, hanem a Nyugat is alábecsülte Ukrajnát. 

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. február 28. 11:16
Leszarom a háborút, mert az csak a szupertőke szupertőkésítésének eszköze emberi vér hozzáadásával! Már bocsánat, de az én agyamat nem fogják felosztani ukrán és orosz lobogóra, mert semmi mást nem látok, mint a fedezetlen petrodollár megmentésére tett újabb vietnámi, afganisztáni forgatókönyv szerinti filmet most Ukrajnában. Békét akarok! A háborúpártiak húzzanak a büdös p.csába! ÉLETPÁRTI VAGYOK!
NDAP1945
2023. február 27. 21:16
Putyin semmit nem becsült alá, ki mondta hogy pár napig fog tartani a háború? Pont így tervezte Putyin, kiéheztetti a nyugatot. Ha Putyin valóban 100%-san vívná ezt a háborút, Kijev pár nap alatt elesne
sorivo4
2023. február 27. 20:54
"a másik pedig Oroszország és az USA, valamint a Nyugat között" Na hát ahhoz meg végképp semmi közünk. Mert a NATO védelmi szövetség jellegéből az nem következik, és az nem azonos az Egyesült Államokkal vagy egyes nyugat-európai tagállamokkal vagy azok geopolitikai érdekeivel, és annak kiszolgálásával.
sorivo4
2023. február 27. 20:31
"az orosz-ukrán háborúban egyértelműen le kell szögezni, hogy kinek az oldalán állunk" Azért orosz-ukrán háború, mert az oroszok és az ukránok közt zajlik, nem köztünk és az oroszok és nem köztünk és az ukránok közt. Lezárni kell, nem egyik oldalra állni, ami csak az eszkaláció útja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!