A oroszok szerint az ukránok megpróbálták lebombázni a Magyarországot is ellátó Barátság kőolajvezetéket

2023. február 01. 20:06

A vezeték a hírek szerint tűz alá került, szerencsére a lövedék nem okozott komoly sérüléseket.

2023. február 01. 20:06
null

Tűz alá került a Barátság kőolajvezeték novozibkovói olajszivattyú-állomása Brjanszk területen – közölte a Ria Novosztyi orosz hírügynökséggel a Transznyefty szóvivője és tanácsadója, Igor Demin. Az állomásra becsapódott lövedék nem sebesített meg senkit, viszont kisebb károkat okozott. Ennek ellenére a Barátság kőolajvezeték rendesen működik – közölte a szakember.

Az orosz energiaügyi miniszter, Nyikolaj Sulginov elmondta, hogy a Transznyefty még nem értesítette a hatóságokat arról, hogy probléma lenne az olajszivattyúval. Ez azt jelentheti, hogy

a lövedék okozta sérülés nem befolyásolja az állomás működését.

A Barátság kőolajvezeték a szamarai régióból indul, áthalad Brjanszkon, majd két irányba szétválik. Az északi szakasza Fehéroroszországot, Lengyelországot és Németországot érinti.

 

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. február 02. 10:55
Tudjuk! A puccosseggű már arról is pofázott, hogy le kell "rohanni" M.o.-ot! Az a gyilkos büdös alvilági maffia náci aki nem NATO, és EU-s tag, amire sem a NATO, sem a gyilkos EB maffia banda nem reagált! Gyilkosoknak gyilkos a barátja. Ennyi.
pipa89
2023. február 02. 10:02
Megdöbbentő, de miért nem döbbentem meg? Az ukránok olyanok, amilyenek, de miért nem azzal foglalkozunk, hogy ki a felbujtó? Az Északi Áramlat I-II. felrobbantása. KI VOLT AZ ELKÖVETŐ? ÉS KI VOLT A FELBUJTÓ? A felbujtó mindig ugyanaz, akinek érdekében áll. Jelen pillanatban ez a szövetségesünk, az Amerikai Egyesült Államok! Ha elérünk oda, amiről ma még nem beszélünk, ez a tény százszoros súllyal szakad majd ránk!
chief Bromden
2023. február 02. 08:05
Az jó, ha basztatják a lengyeleket, gyorsan felosztásra kerülhetnek.
flesh ripper
2023. február 02. 06:19
Őrizzük meg az ép eszünket! A totálisan megkergült világban, a téboly-világjárvány tombolása közepette, mi magyarok! Őrizzük meg szellemi-lelki integritásunkat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!