Íme, innen irányítja jelenleg a háborút Putyin (VIDEÓ)

2023. január 20. 20:53

A Moszkva melletti területen többek közt saját magánkórház, sportkomplexum és jégpálya is található.

2023. január 20. 20:53
null

A brit sajtó szerint számos halálos betegségben szenved, Zelenszkij szerint már meg is halhatott, az orosz elnök valószínűleg egy Moszkva közelében található rezidencián éli mindennapjait a Newsweek cikke szerint.

Az amerikai lap mindezt egy videokonferencia felvételei alapján derítette ki. Szerintük az elnök az orosz gáz exportjáról szóló megbeszélésre a Moszkva melletti Novo-Ogarjovo állami rezidenciáról jelentkezett be.

A rezidencia nincs messze az orosz fővárostól. A Nexta hírügynökség Twitter-oldala arról számolt be, hogy attól mindössze tíz kilométerre telepítettek légvédelmi egységeket a napokban.

A rezidenciát Putyin 2000 óta használja. A terület egész komplexummá nőtte ki magát, többek között saját magánkórház, sportkomplexum és jégpálya is található rajta. Természetesen a Kreml fejének saját lakrésze van. Putyinon kívül a miniszterelnöknek, Mihail Vlagyimirovics Misusztyinnak is saját lakása van a területen.

Az sem elképzelhetetlen, hogy a szigorúan őrzött ingatlanon óvóhelyet, bunkert is létesítettek.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Mihail Metzel

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2023. január 21. 11:30
A szokásos abszolút semmitmondó videó. Ilyet én is tudnék csinálni a szomszéd óvodáról. Ott is pörög valami.
citromosParizer
2023. január 21. 10:15
skandalum! követelem, hogy lakjon Moszkvában! hogy mi ezzel a baj, azt nem tudom, és hogy miért kellene Moszkvában laknia, azt sem, de követelem! :D
kishal
2023. január 21. 02:54
Na, ez a csapott fejű Putyin. A másiknak hátul csúcsos a koponyája. Most már csak az a kérdés, melyik az igazi Trebitsch.
békalepcse
2023. január 21. 00:06
Miért nem zseléről tudjuk meg hol tanyázik ép? Olyan boldof lennek hatelibe találná egy orosz rakéta hogy az csuda. Mennék is pezsgőt bontani rögvest. Ennyi ártatlan ember élete nem szárad más európai ember lelkén a második világégés óta, mint a mini hitlerén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!