A La Repubblica leszögezte: Orbán veszít

2023. január 03. 09:38

Az olasz lap egy hosszú elemzésben megfejtette a hazai helyzetet.

2023. január 03. 09:38
null

A La Repubblica nevű olasz lap egy hosszú elemzésében – amely egyébként arról szól, hogy milyen különböző konfliktusok vannak Kína, Oroszország, Irán és Törökország irányából, és hogyan lehetne azokat kezelni – megfejtette a magyar valóságot:

Mint írták, „a maga részéről Recep Tayyip Erdogan komoly kockázatot vállalna, ha háborúhoz folyamodva akarná elkerülni a választási vereséget, és még Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Putyin nagy támogatója és illiberális teoretikusa is egyre inkább veszít a 20% feletti inflációval és az uniós partnereivel folytatott nehéz kötélhúzással.”

Közben pedig csak Magyarországon nő a reálkereset az OECD legfrissebb előrejelzése szerint. Magyarország az egyetlen a szervezet 32 tagállama közül. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

***

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2023. január 03. 17:25
látom még mindig nem értik a világlibsik: Nem tud akkora szar lenni, hogy a nyomorult balgecikre szavazzunk, ha szar van akkor szívunk, nem számít de komcsi, libsi itt már nem lesz hatalmon!!!
2xli
2023. január 03. 16:08
Ezek a barmok nem okultak Hadházy példájából! Nem a farok csóválja a kutyát.
kovtib
2023. január 03. 13:35
Ha jól értem a veszíteni fog nincs kifejtve: egyes ügyekben, népszerűségben stb?
orygabor
2023. január 03. 13:00
A jövő kedden lesz akkor elszigetelődés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!