Királyi pompa: vörös szőnyeg várta Cristiano Ronaldót Rijádban (VIDEÓ)

2023. január 03. 17:01

A hollywoodi filmeket idézi a a portugál játékos érkezését bemutató felvétel.

2023. január 03. 17:01
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, gigaösszegért szerződött Szaúd-Arábiába Ronaldo. A sztárfocista az elkövetkezendő időszakban évente 173 millió fontot, közel nyolcvanmilliárd forintot fog keresni.

Mint ismert, Ronaldót kedd este mutatják majd be az új csapatában. A játékos megérkezéséről az az al-Nasszr egy olyan másfél perces videót osztott meg, amely egy hollywoodi filmben is megállná a helyét.

A felvétel elején azt láthatjuk, hogy egy luxusautó gördül be a reptérre, majd sárga kis virágcsokrok tűnnek fel, valamint egy Ronaldo  mezes kisfiú. Mindezt drámai aláfestő zene teszi még feszültebbé.

Ezt követi Ronaldo gépének érkezése, amelyről úgy száll le a családjával, hogy már-már vörös szőnyeget gördítenek elé. A reptéren ezután virágcsokorral üdvözlik a portugál klasszist, aki nagy mosollyal száll be az érte küldött autóba, és közben integet az érkezése hírére összegyűlteknek.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. január 04. 08:09
Nem kell már sehol senkinek.
yes_we_can
2023. január 04. 04:06
Mindenki megtesz mindent,hogy ne a földön járjon.
need-info
2023. január 04. 02:41
Aznap meg lefejeztek 5 embert ott...
need-info
2023. január 04. 02:41
Aznap meg lefejeztek 5 embert ott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!