Mészárlás Brassóban: juhnyájat gázolt a Bukarest-Marosvásárhely személyvonat

2023. január 20. 17:59

Húsz bárány mellett a juhász is életét vesztette.

2023. január 20. 17:59
null

Alig egy hét leforgása alatt sok romániai állat került be a hírekbe a közutakon való megjelenésük által. Először egy medvét ütöttek el  Nistorești mellett, majd az borzolta a kedélyeket, hogy a konstancai autópályán 10 kilométer per órás sebességgel lehetett haladni az ott baktató birkák miatt.

Péntek délután pedig egy vonat rohant egy újabb juhnyájba Brassó közelében. A baleset Prázsmár település határában történt, helyi idő szerint fél ötkor. A juhnyájat a Bukarest-Marosvásárhely útvonalon közlekedő személyvonat találta telibe, amikor a prázsmári állomást elhagyva

a háromszéki Uzon felé tartott.    

A Brassó megyei rendőrség közölte, hogy a vizsgálatok szerint a juhászt váratlanul érte a vonat érkezése, épp átkelőben volt a nyájával a sínpáron. A vonatbalesetben a férfi életét vesztette, és mintegy húsz állat is elpusztult – írta a News.ro román hírügynökség.

(MTI alapján)

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tavaszi szél
2023. január 21. 10:21
Bármilyen tragikus esemény, de baleset volt és nem pedig mészárlás .
Stukov79
2023. január 21. 06:11
Azzorbán vót.....
Tehetős Totó
2023. január 21. 05:57
Ahhoz képest, hogy a "román" vonatok stevensoni sebességgel (15 mérföld/homokóra) mennek.... eléggé megrázó! Valószínűleg magyar szabotázs történt: a sínek jó részén még a diósgyőri gyár felirat díszeleg, nem akarnak nyúgdíjba menni. Bezzegrománia megbecsüli (a mindenestül ellopott) értékeit!
Senki Alfonz
2023. január 20. 22:23
Akkor ott most lemegy a birkahús ára. Ha otthagyják a dögöket, akkor a macik nagy zabáló bulit rendeznek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!