„Ha az orosz tankok elérik Kijevet, kitör a harmadik világháború” – jelentette ki az olasz védelmi miniszter

2023. január 28. 12:14

Guido Crosetto ezt mindenáron meg kell akadályozni.

2023. január 28. 12:14
null

Amennyiben az orosz tankok elérnék Kijevet, kitörne a harmadik világháború – jelentette ki Guido Crosetto olasz védelmi miniszter pénteken az „Európai perspektívák a közös védelemre” című konferencián Rómában. A Világgazdaság szerint az említett kijelentést azután tette, hogy megbeszéléseket folytatott francia kollégájával, Sebastien Lecornuval Ukrajna szükséges támogatásáról, a NATO keleti szárnyának védelméről szóló találkozó alkalmával.

 – mutatott rá Guido Crosetto. Az olasz miniszter ugyanakkor hangsúlyozni kívánta, hogy a NATO-országok csak segítik Ukrajnát, hogy megvédje magát az orosz agresszióval szemben.

Nyitókép: Francesco Militello Mirto / NurPhoto / AFP

 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. január 30. 18:49
Legyen a Dnyeper az új határ, oszt' mindenki üljön le a seggére. 20 millió ukránnak bőven elég lenne a fennmaradó terület is.
madárinfluencer
2023. január 29. 12:32
„Az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzuk a harmadik világháború kitörését, ha gondoskodunk arról, hogy ez ne történjen meg" Zseniális mondat! A semmitmondás és a mellébeszélés csúcsa! Ebből még érettségi tétel is lehet!
Katona László
2023. január 29. 08:31
Azt értjük, hogy ha Kijev elesik, akkor a nyugat egója, uralma omlik össze, de, hogy ezért az egész világot, főként Európát tüzes serpenyővé kellene tenni, az nem értjük. És nem is fogadhatjuk el.
Thombatta
2023. január 29. 05:57
Kiev az uj Roma igaz? Mar pedig elerik Kievet es ha ezert ti nyomorult idiotak megtamadjatok Oroszokat akkor igen kitor de akkor nem zabaltok osztrigat bekesen az Ostiai ettermekben hanem raketakat kaptok a nyakatokba. De fo az olasz onbizalom. Hova lett az olasz nemzet??? Szabadsagszeretetett atvette az eveken az tarto covid retteges most meg dol beloluk a nagykepuseg meg az arrogancia. Hat ennyire nem ismeritek az Oroszokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!