Putyin leostobázta a Nyugatot

2022. december 01. 15:50

Nem kertelt az orosz elnök.

2022. december 01. 15:50
null

Az orosz elnök november 30-án, szerdán beszédet mondott egy szociális létesítmény megnyitó ünnepségén. Mint fogalmazott, ostoba emberek külföldön eltörlik az orosz kultúrát, miközben Oroszország a saját országában az idegen kultúrát népszerűsíti. 

„A mi kultúránkat az ostoba emberek eltörlik, míg mi nemhogy nem törlünk el semmit más országok legjobb műveiből, kultúrájának legjobb példáiból, hanem előremozdítjuk azokat az eszméket és humanista elveket, amelyek ezekben a művekben rejlenek.

 – mondta, többek között a külföldi darabokat műsorra tűző Transzbajkál Területi Drámai Színház munkáját kommentálva.

Nyitókép: Mandiner-archív

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela barva
2022. december 01. 18:46
Na és? Márky zaj bárkit leostobáz álló helyzetből.
6.sztrovacsek
2022. december 01. 18:44
Putyin mint háborús bűnös fog bevonulni a történelembe. oszt jó napot
Gordon.
2022. december 01. 18:23
Populista-demagóg szöveg, kit érdekel! Amellett nem is igaz. Egy dolog viszont nagyon kilóg a demagóg átlagból, mégpedig annak a bizonygatása, hogy a KGB-s putyin-rendszer milyen humánus. Csak úgy repkednek a béke-rakéták ukrán testvéri földön, természetesen a humánus elvek jegyében.
Menhetten
2022. december 01. 17:58
Putyin egy kisebbségi komplexustól fűtött, nagyokat mondó, hazáról, hősi halálról, önfeláldozásról papoló majom, aki az első pillanatban egy kétszáz méter mély bunkerbe menekül egy olyan háború elől, ami tőle egy országra zajlik és amit ő maga indított. A koronavírus volt a másik, amitől rettenetesen beszart. A fél világ átesett rajta, ő meg hatvan méterről beszélt a saját minisztereivel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!