Elhunyt Tina Turner fia

2022. december 09. 18:10

Ronnie Turner 62 éves volt.

2022. december 09. 18:10
null

Elhunyt Tina Turner fia – írja a TMZ, a lap rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy csütörtökön reggel a 911-es segélyhívón kért segítséget egy bejelentő, aki azt mondta, hogy a férfi a házuk előtt van, és nem kap levegőt. Néhány perccel később már egyáltalán nem lélegzett. A járókelők próbálták újraéleszteni, de nem jártak eredménnyel, a kiérkező mentők a helyszínen halottnak nyilvánították.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta halálát, de évek óta egészségügyi problémákkal küzdött, rákbeteg is volt.

Ronnie Turner a 83 éves énekesnő és Ike Turner közös gyermeke. Tina Turner elsőszülött fia, Craig 2018-ban öngyilkos lett.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2022. december 10. 20:47
Rest in peace. Mi más "érdeme" volt azon kívűl, hogy a popkirálynő fia volt? Azaz mi a tökömért hír is ez?
kivancsijani
2022. december 10. 19:50
Érdekes. Amikor meghalt Hegedűs Zsuzsa, le voltak tiltva a kommentek. Most meghalt egy sima ember, és nincs letiltva. Megy is a tulkozás... Azért aki egy halál kapcsán kommentel, gondoljon már arra, hogy az ő gyereke/apja/anyja is lehetett volna az elhunyt.
MyOp
2022. december 10. 10:47
Tina Turner számára az élet nem sok jót tartogatott. Ennek ellenére az egyik legnagyobb popdívává sikerült válnia, tehetsége, kitartása megkérdőjelezhetetlen. Remélem érzi a sok millió ember szeretetét a nehéz órákban és lel benne némi vígaszt. Remélem még sokáig velünk marad.
lurker
2022. december 09. 21:19
van helyette 1,1 milliárd másik Afrikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!