A hadtörténész elmondja, mire készülhet Putyin 2023-ban

2022. december 26. 15:40

Somkuti Bálint szerint a nyugati felderítési adatok miatt az oroszok nem tudják hadászatilag meglepni az ukránokat.

2022. december 26. 15:40
null

Somkuti Bálint, hadtörténész, biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang YouTube csatornáján elemezte a háború legfrissebb eseményeit, valamint megpróbálta megjósolni, hogy mit tervezhet az orosz elnök a következő esztendőben.

Arról, hogy idén lesz-e még váratlan orosz támadás, elmondta, hogy a nyugati felderítési adatokkal nem lehet hadászatilag meglepni az ukrán hadsereget. Úgy véli, hogy egyfajta lassú felmorzsolás fog folytatódni. Somkuti Bálint elmondta, hogy

az oroszok mindig is szerelmesek voltak a tüzérségbe,

ezért arra sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint más egységekre.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. december 26. 23:00
Amikor februárra végleg legyengülnek az szisztematikus orosz rakétatámadásoktól és a hidegtől, már tök mindegy lesz, hogy mennyire lehet meglepni őket..
Zolotarjov
2022. december 26. 22:51
Lassú víz partot mos..
6.sztrovacsek
2022. december 26. 17:53
Mindeközben azt írja az újság, hogy: Szarházinak nevezték a Wagner zsoldosai az orosz vezérkari főnököt. "Te szarházi. Hol vannak a lőszerek? Nincs egy darab lőszerünk sem!"
amca
2022. december 26. 17:34
A jövőt senki sem látja,de néha ezek a szagértők vadabbnál vadabb teóriákat találnak ki. Valszínű ,hogy a langsam,medlennij stratégia lesz. Támadni mindig nehezebb ,mint védekezni. Lást : Stalingrad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!