„Egy perc néma csend Mbappéért” – így szúrt oda az ünneplő argentin csapat a francia klasszisnak (VIDEÓ)

2022. december 19. 10:54

Emiliano Martínez nem kímélte az ellene mesterhármast szerző francia sztárjátékost.

2022. december 19. 10:54
null

A vb-győzelem megszerzése után az argentin válogatott egyik hőse, Emiliano Martínez az öltözői ünneplés közben szúrt oda a franciák triplázó klasszisának, Kylian Mbappénak – számolt be az M4sport.hu. Az argentin kapus „egy perc néma csend Mbappéért” felkiáltását valóban pillanatnyi csend követte az öltözőben, majd folytatódott a vonatozás és az ünneplés.

 

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. december 19. 22:08
Miután több topicot, több fórumon is megnéztem, közös jellegként megállapíthatom, hogy a mi nemzetellenes, hazaáruló, kozmopolita moslékunk mindenütt az argentinok ellen s a franciák mellett teszi le a voksát! Zsák a foltját, folt a zsákját mindig megtalálja!
szintetikus
2022. december 19. 15:31
argentinok, kisebbségi komplexusos törpe csaló nép :D
Tuskó Hopkins
2022. december 19. 15:04
Úgy gondolom, Mbappé túlzásba vitte a sértődöttséget. Nem volt túl sportszerű, végig az a fapofa...mentségére szolgál, hogy gyerek még. A Macronos ölelkezésért nem irigylem.
zoldzolko
2022. december 19. 14:51
Hát elég sovány vigasz ez a rendszeres államcsőd mellett, dehát kinek mi a legfontosabb ugye!?:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!