„Puskás és Pelé, a mennyország stadionjában” – elárasztotta a Facebookot a két legenda közös képe

2022. december 29. 20:33

Egyre több közéleti szereplő vesz búcsút a brazilok klasszisától.

2022. december 29. 20:33
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, csütörtökön, 82 éves korában elhunyt Pelé, a brazilok világhírű játékosa.

A hír hallatán a Facebook-ot elárasztotta Pelé Puskás öcsivel közös fotója.

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa azt írta a fotóhoz kísérőszövegként:

„Újra együtt futballozik a két legenda. Puskás és Pelé, a mennyország stadionjában.”

Míg Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője pedig így búcsúzott a játékostól: „Isten nyugosztalja a futball egyik legnagyobbját, Pelét! A képen Puskás Ferenccel.”

Hoppál Péter kultúrárért felelős államtitkár búcsúbejegyzése alatt is megjelent a közös fotó.

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is ezzel a fotóval búcsúzott. Bejegyzéséhez a következőket írta:

„A két legnagyobb immár odaát rúgja a bőrt. Isten nyugosztalja Pelét!”

A KonVerzió Facebook-oldala pedig egy képösszeállítással mondott búcsút Pelének. Egy olyan fotót közölt, amelyen Puskás öcsi a mennyekből szól le a lépcsőn felfelé haladó Pelének. 

Kísérőszövegként a következőt írta: „Odafönt nincs betegség és nincs fáradtság. Csak a foci. A legnagyobbak, egymás között. Isten Veled, öleld meg az Öcsit helyettünk is!”

Kósa Ádám EP-képviselő ugyanakkor „előreugrott az időben”. A közösségi oldalán a két idős focista látható a pályán, öltönyben. A bejegyzéséhez Kósa annyit írt: „Elment Pelé is. A két futball legenda, a mi Puskásunk és a brazilok Peléje a mennyekben futballozik tovább... Nyugodj békében, Pelé!”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZagerEvans2525
2022. december 30. 14:00
Kössz, igaz, bár Roberto Rive.... esetében csak újabban, a wikipedián. '70-ben, '74-ben meccsközvetítéskor a képernyőn mindig egy "l" volt. Hát igen, a fejlődés, ahogyan Keith Richard (Rolling Stones) is Richards lett a '80-as években. Everaldo? Kézírásban én is így vésem papírra. 40 éve vagyok programozó matematiqs (2. diploma a Közgáz után), de ha tehetem, ma is inkább kézzel írok, s hanyagolom a klaviaturát. Van néhány Pelle nevú ismerősöm. Hátha Edson Arantes do Nascimento (pontos ez így?) is "ll" lesz, s ennél fogva megmagyarosodik. Akkor a cigányozó antirasszista legliberálisabbak niggerezni is fognak. Még most, időben szólok.
Senki Alfonz
2022. december 29. 22:33
Valamelyik politikai vagy médiamajom itt kiemelve PUSÁS-t írt!!!! Száradt volna le a keze, amiért ilyet le mert írni a két focizseni kapcsán!!!!
beobachter1
2022. december 29. 22:02
https://www.youtube.com/watch?v=WJ5sgKiZDYI
Nolen
2022. december 29. 21:57
A túlvilágon a futballedző telefonhívást kap az ördögtől. Mester, mit szólna hozzá, ha összehoznánk egy találkozót az ön csapata és az én csapatom között? Már elnézést, mondja az edző, de az én csapatomban vannak a világ legjobb játékosai, Puskás, Maradona, Pelé... Igen ám, mondja az ördög, az összes bíró az enyém.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!