Megnézné, ahogy transzneműek ütik-verik egymást? Hamarosan rendszeresen megteheti!

2022. december 30. 22:07

Csak be kell kapcsolnia valamelyik sportadót.

2022. december 30. 22:07
null

A Bokszvilágtanács csütörtökön jelentette be, hogy 2023-ban új kategóriát hoznak létre a transznemű bokszolók számára – adta hírül a Telegraph.

Mauricio Sulaiman, a tanács elnöke úgy fogalmazott:

– idézte a lap.

Külön protokollokat állítanak majd fel

Sulaiman arra is kitért, hogy jövőre globális felhívást fognak közzétenni az érdeklődők számára, és felállítják a protokollokat is. Továbbá konzultációba is kezdenek, valamint „valószínűleg létrehoznak egy ligát és egy tornát is”.

A tanács elnöke mindezeken túl arra is kitért, hogy

Nem szabad, hogy szürke zóna legyen e terület körül”.

„Mi átláthatósággal és a helyes döntésekkel akarunk ebbe belevágni” – hangsúlyozta Mauricio Sulaiman a Telegraph szerint.

Nyitókép: Jens Kalaene / dpa-Zentralbild / AFP

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. január 01. 09:23
Szóval a mondat első felében elismerik, hogy férfin és nő között biológiai okokból azért van különbség. Aztán következő tagmondatban felülírják ezt. Tehát lesz egy kategória férfiből épített nőknek meg egy nőből épített férfiaknak, hiszen ők ugye nem mehetnek egymás ellen. A férfi-nő vonal kb a világ bokszolóinak 0,001%-át érinti, a nő-férfi vonal meg 0,0001%. A nézettségi pedig a kettő szorzata lesz. De mint tudjuk, aki nem hajlandó fizetni azért, hogy őket nézze, az homofób.
Brandon the great Negro
2022. december 31. 20:30
Transz Battle Royal meccseket szerveznék.
njohn
2022. december 31. 17:14
És majd persze a tansznemű nők külön kategóriát akarnak, mert a transznemű férfiak mindig megverik őket, és majd meglásssátok feleim, hogy előjön az a NORMALITÁSBAN már ismert alapvető indok: hogy a férfi és a nő biológiai fizikai összetétele eltérő, ezért nem ereszthetők össze a fizikai erőnléti sportokban..... De ezt a különbségtételt már nem szabad majd megengedni nekik.... Ha transzneműek, akkor legyenek azok, és viseljék méltósággal , bármilyen agyatlanságot is találtak ki maguknak !!!!
Kotucso
2022. december 31. 15:34
Kár,hogy nem indulhatnak a férfiak között. Milyen szép lenne amikor Tyson szétcsapja valamelyiknek a fejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!