Trump „hanyatló nemzetnek” nevezte Amerikát karácsonyi üzenetében

2022. december 26. 18:51

A korábbi elnök szerint a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát” támogattak a választáson.

2022. december 26. 18:51
null

Donald Trump a szokványostól eltérő módon kívánt boldog karácsonyt, amelyről az Insider számolt be.  Így fogalmazott a saját felületén a korábbi elnök: „boldog karácsonyt kívánok, beleértve a radikálbalos marxistákat, akik megpróbálják elpusztítani országunkat, a Szövetségi Nyomozó Irodát, amely illegálisan kényszeríti és fizeti le a közösségi és a mainstream médiát.”

Ezután arról írt, hogy ezek a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát” támogattak.  A volt elnök az amerikai határvédelemmel és a migrációval kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

Szerinte horror ami zajlik a határon, és a menekültek közt sok a bűnöző.

A migránsok számából Trump arra következtetett, hogy az ország haldoklik, majd egy későbbi üzenetében hanyatló nemzetnek nevezete Amerikát.

Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. december 27. 03:56
Volt 4 éve megvalósítania, amit akart. Miért nem tette? Másokat kritizálni könnyű. Jobban csinálni náluk a nehéz.
Benedek Zsolt
2022. december 27. 02:45
Fankadeli nótájának https://www.youtube.com/watch?v=Upz03jCJaZk vietnámi változata: https://www.youtube.com/watch?v=fauAtpNg8_Q
Almassy
2022. december 27. 01:24
Hanyatló birodalom, egy vámpír.
concret
2022. december 27. 00:25
Ez a lehengerlő fotó plusz a tény, hogy egyszer már megválasztották, kétségkívül erősítik egymást. Van a Mandiban stílusérzék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik