Újra kosarazik az orosz fogságból kiszabadult Brittney Griner

2022. december 16. 21:26

„Alig várom, hogy hamarosan személyesen is köszönetet mondhassak azoknak, akik kiálltak értem” – írta bejegyzésében a sportoló.

2022. december 16. 21:26
null

A WNBA-sztár Brittney Griner pénteken egy texasi egészségügyi katonai létesítményből való távozását bejelentő Instagram-posztban közölte, hogy ebben a szezonban

a Phoenix Mercury csapatában szeretne kosárlabdázni, miután kiszabadult az orosz fogságból.

„Szeretnék egy dolgot is nagyon világossá tenni: szándékomban áll a WNBA Phoenix Mercury csapatában kosárlabdázni ebben a szezonban, és alig várom, hogy hamarosan személyesen is köszönetet mondhassak azoknak, akik kiálltak értem” – írta Brittney Griner, akit februárban, az invázió előtt tartóztattak le kábítószer-csempészet vádjával, majd december 9-én szabadon engedték az elítélt fegyverkereskedő Viktor Boutért cserébe.

Stratégiai prioritások: sztárkosarast cserélt fegyvernepperre a Fehér Ház Abu Dhabiban

December elsején megállapodott egymással a Fehér Ház és a Kreml, hogy fogolycsere keretében hazajuttatja Brittney Grinert, a WNBA nyolcszoros all-star kosárlabdajátékosát és Viktor But orosz fegyverkereskedőt. A fogolycsere december 8-án rendben lezajlott az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu Dhabiban - adta hírül csütörtökön az orosz külügyminisztérium.

Nyitókép: Twitter

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. december 17. 20:22
Ki a faszt érdekel?
Username
2022. december 17. 15:04
Nem leszbi ez, hanem férfi. Utána lehet nézni. A WNBA (is) tele van transzokkal.
Krupp Skya
2022. december 17. 14:15
Újra kábítószerezik is. Mert kábítószer nelkül semmit nem ér az élet mondta Gyurcsány majd letolt két csík viszkit.
drrc
2022. december 17. 01:34
Ki nem szarja le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!