Zelenszkij: Nincs kétségem afelől, hogy nem a mi rakétánk volt

2022. november 16. 18:53

Az ukrán elnök úgy véli, hogy ukrán tisztviselőket is be kellett volna engedni a baleset helyszínére.

2022. november 16. 18:53
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meg van győződve arról, hogy a kedden Lengyelországban lezuhant rakéta nem ukrán volt – adta hírül az Interfax.

„Nincs kétségem afelől, hogy nem a mi rakétánk volt” – mondta szerdán az ukrán elnök. Elmondása szerint jelentéseket kapott

az ukrán hadsereg és a légierő parancsnokságától, melyeknek hitelességében megbízik.

Úgy véli, hogy ukrán tisztviselőket is be kellett volna engedni a baleset helyszínére. „Van jogunk részt venni a vizsgálatban? Természetesen van” – közölte Zelenszkij.

Rendkívüli: orosz rakéta csapódott be Lengyelország területén a nemzetközi sajtó szerint

Legalább két ember meghalt, miután orosz rakéták landoltak a NATO-tagállam Lengyelország területén - állítja az express.uk. A hírt hivatalosan még nem erősítették meg, azonban a cikk szerint Lengyelország miniszterelnöke rendkívüli ülést hívott össze a robbanás után. A német Bild is megírta, hogy sajtóértesülések szerint két orosz rakéta találta el Przewodów falut az ukrán határ közelében.

Nyitókép: MTI/ Ukrán Elnöki Sajtóiroda 

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. november 17. 09:23
Zselé nem hajlandó belenyugodni abba, hogy nem sikerült a provokációjuk, miszerint a NATOT belevonni a háborújukba. A gázvezeték felrobbantás vizsgálatára az oroszokat nem engedték oda. Joguk lett volna részt venni a helyszíni vizsgálatban? Igen!
Reszelő Aladár
2022. november 17. 09:19
Zselé. Majd figyeld az e-maileket. Hillary küldi a saját magánfiókjából azt a szöveget, amit Kulabának alá kell majd írni. A szöveg, ami majd úgy kezdődik, hogy Béke, mely létrejött Oroszország és Ukrajna között...
KINGA SÁNDOR
2022. november 17. 05:20
Ettől a féregtől még az is kitelik, hogy direkt provokációból lőttek át a lengyelekhez.
Gáspár
2022. november 17. 04:07
Nem én vóttam! Ott se vóttam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!