Kemény kritikával illette Zelenszkij Kijev polgármesterét

2022. november 26. 13:10

Az ukrán elnök a városvezető szemére vetette, hogy a kijevi régióban csak szombat reggelre sikerült helyreállítani a vízszolgáltatás.

2022. november 26. 13:10
null

Szokatlanul éles kritikát fogalmazott meg az ukrán elnök a fővárost irányító polgármesterrel szemben. Zelenszkij szerint  a legendás bokszoló, Vitalij Klicskó késlekedett felállítani a megfelelő eszközökkel felszerelt, segélynyújtási pontokat – közölte az Aljazeera.

Ezek azok a melegedők, ahová az áram, fűtés és víz nélkül maradt emberek bemehetnek és interneten kapcsolatba léphet hozzátartozóikkal. Az emberektől kapott visszajelzések alapján ezek a pontok nem minden esetben voltak felszerelve a megfelelő szolgáltatásokkal – fogalmazta meg az elnök. Zelenszkij 

azt is Klicskó szemére vetette, hogy a kijevi régióban csak szombat reggelre sikerült helyreállítani a vízszolgáltatás,

de 130 ezer háztartás még mindig áram nélkül van.

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zizike
2022. november 26. 17:44
Gondolom e kedves személy érzi hogy a lakosság türőképessége a határát feszegeti. Próbál mindenkibe belerugni. Hiába no közeleg a mediterrán orosz tél.
Kecskee
2022. november 26. 15:22
Ezaz, mert most aztán tényleg az a legnagyobb bajuk hogy csak akkora sikerült...miért nem bírták megjavítani akkor amikor még (elvileg) robogtak a bombák Kijev-ben?
rókabácsi
2022. november 26. 15:20
azért a végén csak megutáltatja magát mindenkivel! és ez elsz a béke lehetősége?
tetx
2022. november 26. 14:58
verekedjetek meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!