Volt katonai hírszerző: A NATO zaporizzsjai beavatkozása kirobbantaná a harmadik világháborút

2022. november 21. 17:34

„A NATO nem nyújthat védelmet az érintett területeken” – szögezte le Philip Ingram.

2022. november 21. 17:34
null

Philip Ingram korábbi katonai hírszerző tiszt szerint nem lenne célszerű és átgondolt lépés a NATO részéről, ha az ukrán elnök kérésének eleget téve biztosítaná a zaporizzsjai atomerőmű területének védelmét – adta hírül a Sky News.

Ingram azt mondta: „A hétvégén ágyúzások történtek az atomerőmű területén, és ez az, ami felkeltette Zelenszkij elnök figyelmét. Teljesen érthető. Az orosz védelmi minisztérium viszont bemutatott egy független források által nem ellenőrzött videót, amely alapján

A volt katonai hírszerző leszögezte: nem szabad teljesíteni Zelenszkij kérését. „A NATO nem nyújthat védelmet az érintett területeken. Ez soha nem történhet meg, mert ez közvetlen konfrontációt eredményezhetne a NATO csapatai, légierői és az orosz hadsereg között, és akár kitörhetne a harmadik világháború is.”

Nyitókép: AFP/ Sputnik

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2022. november 21. 22:34
Érdekes fejlemények. Először Zelenszkijék Lengyelországot lövik, majd az oroszokra fogják. Most meg az oroszok által birtokolt atomerőművet lövik, és felszólíják a NATO-t, hogy védje meg tőlük az oroszokat?
Dezsőke
2022. november 21. 21:41
A NATO zaporizzsjai beavatkozása kirobbantaná a harmadik világháborút! AZ LENNE A VÉG! A NATO nem hülye, nem ugrik be mindenféle hergelésnek (terroristává nyílvánítás), véletlen bombázások...egyebek menekülnének a világ elpusztítása árán is...
Hydra Esus
2022. november 21. 21:22
Mocskos féreg faszzongorista harmadik vh-t akar.
P. Savoiardes
2022. november 21. 21:06
Mondjuk azt is nehéz elhinni a mai technikai lehetőségek tekintetében, hogy tudnak pontosan honnan és kik lőnek. Ugyanezen technikával felülről rájuk is ejthetnek valamit. Legyenek azok ukránok és a technikai előny orosz, vagy oroszok és a amerikai technikai infót felhasználó ukránok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!