Kicsinálnák az oroszok az EU egyik szankcióját, akár össze is jöhet

2022. november 12. 21:33

Az oroszok a SWIFT rendszerbe való visszakapcsolásukhoz kötnék a fekete-tengeri gabonaüzlet meghosszabbítását.

2022. november 12. 21:33
null

Oroszország szerint még nincs megállapodás a fekete-tengeri gabonaüzlet meghosszabbításáról és az orosz állami bank SWIFT-be való visszakapcsolásáig nem is lesz – adta hírül a Sky News.

Kimozoghatják az oroszok az egyik EU-s szankciót

Szergej Versinyin külügyminiszter-helyettes elmondta, hogy az ENSZ tisztviselőivel pénteken Genfben folytatott megbeszélések konstruktívak voltak, de az egy hét múlva lejáró megállapodás meghosszabbításának kérdését még nem sikerült megoldani. Úgy véli, hogy előrelépés csak akkor lehetséges, ha

az orosz állami bankot visszakapcsolják a nemzetközi SWIFT banki fizetési rendszerbe,

amelytől a nyugati szankciók miatt korábban el lett zárva.

 

Nyitókép: Bernd Wustneck / DPA / AFP

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 13. 08:59
Dehát,állítólag semmit sem érnek a szankciók..vagy mégis?
barnabibambi
2022. november 13. 08:31
Kis intelem a magyar embereknek.Csak aranyba ,ingatlanba tegyetek pénzt.Nyugati érdekeltségű bankokat ne vegyetek igénybe mert azok ellopják a pénzeteket mint ahogy ellopták orosz és más üzletemberek pénzét.Szabaduljatok meg a nyugati cégek részvényeitől mert azt is ellopják tőletek.A nyugati tolvajok mindig lopásokkal ,rablásokkal,háborúkkal,hódításokkal tartották fenn magukat. Ez történelmi tény.
fatman
2022. november 13. 00:37
Hm, lehet, h az egész egy nagyobb terv része... És a herszoni kivonulás is benne volt... Aztán, amikor már befagyott az ukránok segge, jön egy offenzíva...
fatman
2022. november 12. 23:44
Hülyék voltak, h nem eleve ezt kérték...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!