Olasz politikus: Giorgia Meloninak meg kellene győznie Orbán Viktort, hogy fogadja be a menekülteket

2022. november 18. 14:23

Barbara Floridia kiemelte, hogy Giorgia Meloni személyes és politikai kapcsolatokkal büszkélkedhet olyan vezetőkkel, mint Orbán.

2022. november 18. 14:23
null

Barbara Floridia, az olasz szenátus tagja valamint az Öt Csillag Mozgalom politikusa leszögezte, hogy Giorgia Meloninak meg kéne győznie Orbán Viktort, hogy fogadja el a migránsok újraelosztásának a tervét. Mint mondta Floridia

emiatt azon dolgozhat, hogy „meggyőzze őt az újraelosztási mechanizmus elfogadásáról, amelyet eddig Olaszország ellenében, Olaszországgal szemben evezve ellenzett”.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2022. november 19. 13:10
Aki a vendégeket fogadta, az ne küldje át a szomszédba kajára és szállásra ! Ha megunták őket van hajó repülőgép vigyék oda őket ahonnan jöttek!
fogd a pénzt és kuss
2022. november 19. 11:57
az ötletgazda roppant tájékozott ,,,,................................
Bonny16
2022. november 19. 09:13
Köszönjük a tanácsokat ..jó nekünk igy ahogy vagyunk.. 5 csillagos néni inkább tanulhatna tőlünk.. Becsületes migráns repcsivel jön..2 ora alatt kényelmessen..hivatalos papirokkal.. Nem euroezrekért erdőn mezőn koszos putris módra.. Néni ha ráér nézzen le Szerb határra..azt utánna ossza az észt..
Kivűlálló
2022. november 19. 00:14
Meg a nagy büdös lófaszt Barbara Floridia "csáprágójába"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!