Nancy Pelosi: Biden „annyi mindent elért” és olyan „nagyszerű eredményei vannak”, hogy újra kell indulnia

2022. november 15. 12:12

A házelnök nem fukarkodott az amerikai elnök méltatásában.

2022. november 15. 12:12
null

Most, hogy a félidős választásoknak vége, Nancy Pelosi azt mondja, Bidennek újra kellene indulnia 2024-ben – írta meg a Daily Wire. Miután a félidős választások nagyrészt befejeződtek, és a demokraták az előrejelzések szerint megtartják a többséget a szenátusban és enyhe kisebbséget a képviselőházban, a 82 éves demokrata vezető azt mondta, hogy

Pelosi az ABC „This Week” című műsorában tette a megjegyzéseket a műsorvezető George Stephanopoulosnak adott interjú során.

„Biden elnök nagyszerű elnöke volt az országunknak” – mondta Pelosi. „Több mint 10 millió munkahelyet teremtett a vezetése alatt. Természetesen a magánszektorral együttműködve. Annyi mindent tett, ami nagyszerű”.

Biden elmondta, hogy még nem döntött arról, hogy indul-e 2024-ben.

„Szerintem a jövő év elején fogjuk meghozni ezt a döntést” – mondta Biden korábban újságíróknak. „Az én megítélésem, hogy mikor indulok, ha bejelentem – az a szándékom, hogy újra indulok, de nagyon tisztelem a sorsot, és ez végső soron egy családi döntés. Azt hiszem, mindenki azt akarja, hogy induljak, de erről még tárgyalni fogunk” – tette hozzá.

 

Már a republikánusok képviselőházi többsége se biztos

Nem alakul jól a republikánusok számára a múlt kedden tartott amerikai félidős választások végjátéka. Az egyértelművé vált, hogy a demokraták nevadai szenátusi győzelmével a Szenátusban mindenképp megmarad a balliberális oldal többsége, mivel az ötven szenátori hellyel plusz Kamala Herris alelnök és egyben szenátusi elnök szavazatával az elmúlt két évhez hasonlóan meglesz a többségük - függetlenül attól, hogy a későbbi megismételt georgiai választáson a republikánus vagy demokrata jelölt nyer-e majd.

 

Nyitókép: MTI/EPA/Chi Somodevilla

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 15. 17:10
Hülye kurva! Rajtatok röhög a világ!
Backstab
2022. november 15. 16:33
Lets go Brandon. K va anyad Pelosi
Tikkadt Szöcske
2022. november 15. 16:28
Azért néha Hugyosjózsinak is ki kellene cserélni a pelosiját.
bispora
2022. november 15. 15:28
Két év múlva Biden már az örök vadászmezőkön számolgathatja a halottak szavazatait. Mondjuk ha ügyes szűccsel tömetik ki, még a szaga alapján sem jönnek rá, hogy már nem él elnök úr...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!