Megkapó jelenet: elsírta magát az iráni focista a kiesés után, egy amerikai játékos vigasztalgatta (videó)

2022. november 30. 17:07

Ilyen az igazi sportszellem!

2022. november 30. 17:07
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, kedden az Egyesült Államok Iránnal csapott össze a katari foci vb-n. A mérkőzést az amerikaiak nyerték 1:0-ra, így továbbjutottak az angolok mögött.

A meccs több váratlan eseményt is tartogatott. Egy amerikai szurkolót ki kellett vezetni a lelátóról, mert egy szivárványos karszalagot viselt.

A lefújás után pedig egy megható jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Egy iráni játékos sírni kezdett csapata veresége miatt, egy amerikai játékos pedig vigasztalni kezdte a lelkiismeretes focistát. Az erről készült felvétel azóta bejárta a világhálót.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egyelőre
2022. november 30. 23:50
Mindkettő iráni
need-info
2022. november 30. 22:46
"Te is hallottad, hogy a forint árfolyam milyen rossz lett?" "Igen, de most hogyan veszünk pelenkát?"
lurker
2022. november 30. 22:21
a sportolók nem az eszükről híresek
briganti
2022. november 30. 21:58
A napi politikában soha, de itt azt mondom, hogy USA-IRAN mintát szolgáltatott mindenkinek. Respect! Végre férfiak küzdöttek egymással a sportszerűség határain belül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!