Kiemelt konzuli jelenléttel készült a Külügyminisztérium a Trabzonspor-Ferencváros meccsre

2022. november 03. 18:41

Az ankarai magyar nagykövet és három konzul is a helyszínen tartózkodik – jelentette be Szijjártó Péter.

2022. november 03. 18:41
null

„Több száz magyar szurkoló vesz részt csütörtök este a Trabzonspor-Ferencváros meccsen a labdarúgó Európa-liga utolsó fordulójában Törökországban.

– mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kzösségi oldalán közzétett videóban.

Emellett működésbe léptettek egy folyamatosan üzemelő konzuli ügyeleti telefonszámot is (+905056773176) – tette hozzá.

A videóból kiderült, hogy mintegy százharminc szurkoló charterjárattal érkezett, míg egy legalább ugyanekkora csoport egyénileg utazott Trabzonba.

„Jó szurkolást, sok ferencvárosi gólt!”

A tárcavezető felidézte, hogy néhány hónapja remélték, hogy az Európa-liga utolsó fordulója nem lesz tét nélküli. „Most pedig örülünk annak, hogy (...) egy magyar csapat egy csoportküzdelemnek úgy vághatott neki, hogy azért nem lesz tétje, mert úgyis elsők leszünk. Fantasztikus dolog” – hangsúlyozta Szijjártó.

A miniszter a bejelentkezését azzal zárta, hogy „az estéhez mindenkinek jó szurkolást, sok ferencvárosi gólt, jó ünneplést és mindezek mellett szerencsés hazaérkezést kívánok! Hajrá Fradi!”

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. november 04. 09:03
Bohóckirály.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!