Fekete sámánját választja a norvég hercegnő a királyi munka helyett

2022. november 08. 19:23

Märtha Louise hercegnő Durek Verrett guru mellett az alternatív gyógyászatra kíván fókuszálni a jövőben.

2022. november 08. 19:23
null

Märtha Louise norvég hercegnő lemondott királyi kötelességeiről, hogy vőlegénye, – a magát „sámánnak” kikiáltó – Durek Verrett alternatív gyógyászattal foglalkozó cégében dolgozhasson.Hercegnői címét ugyanakkor megőrzi. Házasságkötésük után Verrett bár a királyi család tagja lesz, nem kap címet és nem képviselheti majd a monarchiát sem – idézte a palota közleményét a The Guardian.

Az 51 éves hercegnő Durek Verrettel való kapcsolata már korábban is nagy hullámokat kavart Norvégiában, miután a magát „hatodik generációs sámánnak” tartó férfi a Spirit Hacking című könyvében azt sugallta, hogy a rák mint betegség „választás kérdése”.

Hollywood spirituális guruja a honlapján egy „optimalizáló” feliratú medált is árul, amelyről azt hirdeti, hogy annak viselése tartotta tőle távol a koronavírust – írta a lap.

A hercegnő már elveszítette megtisztelő „Ő királyi felsége” címet

A portál felidézte, Märtha Louise – aki azt állítja, hogy tud beszélni az angyalokkal –

2019-ben az elvált, háromgyermekes anya beleegyezett, hogy nem használja fel hercegnői címét kereskedelmi törekvéseihez – tették hozzá.

A Guardian a cikkben egy korábbi közvélemény-kutatás eredményét is megemlítette, amelyből kiderült, hogy a norvégok körében esett a királyi család megítélése, és ebben jelentősen közrejátszik a hercegnő és sámán szerelme.

Nyitókép: LISE ÅSERUD / NTB / AFP

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
osbehemot
2022. november 09. 19:07
Szerintem csak a nagy néger farokra vágyik.
Esvány
2022. november 09. 11:30
"2002-ben már elvesztette megtisztelő 'Ő királyi felsége' címet" Láthatóan a józan eszét is... A kutya is jódolgában vész meg.
pepita
2022. november 09. 09:15
A díszőrség katonájának az arckifejezése mindent elmond a gondolatairól.
Nabakker
2022. november 09. 07:19
Sok pornót nézett na. Úgy kell Svédországnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!