Reuters: Lengyel tűzoltók megerősítették, hogy elhunyt két ember

2022. november 15. 20:27

A tűzoltók a becsapódás helyszínen tartózkodnak.

2022. november 15. 20:27
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, orosz rakéta csapódott be Lengyelország területén a nemzetközi sajtó szerint.

A BBC a Reuters értesüléseire hivatkozva lengyel tűzoltókat idézett, akik megerősítették, hogy

Przewodówban két ember meghalt egy robbanásban.

„A tűzoltók a helyszínen vannak, nem világos, hogy mi történt” – mondta Lukasz Kucy, a közeli tűzoltóállomás ügyeletese.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 15. 21:29
Atomot Moszkvára!!!!!!!!!!!! A kurva anyjukat! Ezek a patkányok csak a civilekkel, gyerekekkel meg öregekkel meg a fegyvertelenekkel tudnak kikezdeni, aljas mocskok!!!!!
elmoraan
2022. november 15. 21:19
Egy lengyel újságíró azt twittelte ki, hogy nemhivatalosan az ukránok által lelőtt orosz rakéta maradványai csapódtak be. Majd meglássuk.
logbasepass
2022. november 15. 20:51
Cui prodest? A NATO-t behúzni a háborúba? A lengyel választások előtt a regnáló kormányt belekergetni egy zsákutcába, melynek egyetlen kijáratát Tusk lezárja? Szégyenpadra ültetni a "mérsékeltek oldalán álló" államok vezetőit? Kikényszerítenii az Eu és az USA további támogatásait és hatalmas pénzügyi segélyeit?
Gèbi
2022. november 15. 20:43
Akár ukrán rakéta is lehetett az. Provokációt gyanítok és azt hogy nagyon érik Ukrajna oroszok általi atomcsapása. Utána pedig a III. Világháború ha az USA idióta gazembereit nem állítja meg a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!