„Riasztó a helyzet Magyarországon” – ismét hazánkat kritizálta Gwendoline Delbos-Corfield

2022. november 15. 17:21

A Magyarországot elítélő jelentés készítője szerint meg kell indítani a 7-es cikkely szerinti eljárást hazánkkal szemben.

2022. november 15. 17:21
null

Gwendoline Delbos-Corfield, a magyarellenes országjelentést író EP-képviselő a Twitteren bírálta hazánkat. Úgy véli, Magyarországon riasztó a helyzet, ezért sokkal keményebben kell fellépnie az EU-nak hazánkkal szemben, és a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítása is szükséges. 

A Meseország mindenkié LMBTQ-könyv brüsszeli bemutatójával kapcsolatban így fogalmazott: „Ez az esemény lehetőséget ad arra, hogy emlékeztessük az embereket, hogy még ha sikerül is megakadályoznunk a Fideszt a forrásokhoz való hozzáférésben a helyzet annyira riasztó Magyarországon, hogy sokkal többet kell tenni, beleértve azt is, hogy nem adjuk fel a 7-es cikkely szerinti eljárást”.

 

Gwendoline megszakérti Magyarországot

„ Azok akarunk maradni, akik vagyunk " - néz le a turistára a szép régi felirat Luxembourg óvárosának egyik házáról, és hát ki is vitatná el az ilyesmit egy sokszínű, plurális Európában: ha egy ország szexi adóparadicsom szeretne lenni, akkor helyénvaló, hogy megélhesse ezt az identitását.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. november 16. 19:36
Ennyi mocskos szeméttel miért küzdünk? Úgyse lesz sosem igazunk, ott az igazság nem számít csak amit ők mondanak. Ne legyünk ennyire hülyék. Nem befizetni, nem megszavazni semmit, ragaszkodni az alapszerződés betűihez és kész. Ha nem megy akkor ott lesz a vége. Mi lesz akkor? Megszállnak minket katonailag? Nem vesznek élelmiszert? Ha zabálni akarnak vagy hogy dolgozzunk nekik fizessék meg. Ezek mocskos rabló gyarmatosítók és gazdájuk elvárásai szerint mindent elkövetnek. Hagyjuk pi..ba ezeket, szépen el kell felejteni őket. Addig nyújtózkodjunk ameddig takarónk ér és kész. Kilépni az EU-ból, HUXIT minél hamarább.
anaconda
2022. november 16. 18:03
Nem értem, miért morcos minden hozzászóló? Én jót nevettem ezen a viccen.
Osztap Bender
2022. november 16. 16:09
Ehhez a mandolinhoz képest a zsidó templombeli "utálatos kép" egy Mona Lisa! Gondolom a banyát az utcára nem engedik már ki, mert félnek tőle az ottani gyerekek.
molnarat
2022. november 16. 15:10
Miért gondolják, hogy ehhez joguk van? Szórakozzon Iránnal vagy Afganisztánnal! Ahhoz bátorság kell! Be kell most már fogni a pofájukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!