Meghalt Batman

2022. november 11. 20:45

A popkulturális ikon hatvanhat évet élt.

2022. november 11. 20:45
null

Hatvanhat éves korában elhunyt Kevin Conroy, aki a legtöbbször játszotta el a denevérjelmezes igazságosztó szerepét. Conroy csaknem harminc éven keresztül játszotta Batmant, filmeken, sorozatokon, videójátékokon keresztül.

A színész hosszú rákbetegség után, november 10-én hunyt el.

Három évtizeden át Conroy-t tekintették Batman meghatározó hangjának. A Batman sorozat óta Conroy alakítása általánosan kedvelt, és mind Bruce, mind Batman szerepében az ő munkája felel meg annak, ahogyan az emberek a karaktert a fejükben hallják, amikor a Sötét Lovagot ábrázoló képregényt olvassák. Akár Batman merengését és félelmét, akár Bruce mélyebb emberségét hozta, Conroy minden más színésznél tovább játszotta a DC ikonját, még azoknál is, akik élőszereplős Batmant alakították.

Elképesztően sok filmben és játékban alakította Batmant/Bruce Wayne-t, több mint 100 darab film és sorozat szerepel a tarsolyában.

Nyitókép: YouTube

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. november 13. 10:57
Ő soha nem volt Batman. Max szinkronhangja.
Kegyes urunk Karolus
2022. november 12. 14:15
Egy Batman filmet sem láttam ezzel a színésszel.
yazoo.tributary
2022. november 12. 11:26
Kevin Conroy a hangját kölcsönözte Batman-nek, el sosem játszotta.
Most80
2022. november 12. 08:40
Szuperhősök: amire a szentek (és a valódi hősök) kultuszát leváltották. Célcsoport: az infantilis "fogyasztóállatok" csordája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!