Putyin a gázszállításokról: Már az EU-nál pattog a labda!

2022. október 12. 14:31

Az orosz elnök bejelentette, hogy országa készen áll arra, hogy újraindítsa az Északi Áramlat 2-t.

2022. október 12. 14:31
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz energiahét nemzetközi fórumán tartott beszédében kijelentette, hogy Oroszország kész újraindítani a gázszállításokat az Északi Áramlat-2 gázvezeték egyik, még működő szakaszán keresztül.

Az orosz államfő szerint az Északi Áramlat-2 gázvezeték egyik, még épségben maradt szakaszán keresztül továbbra is lehetséges a gázszállítás. A labda az EU térfelén pattog, hogy akarja-e a gázszállítást a vezetéken keresztül – mondta.

Putyin szerint:

A továbbiakban azt mondta, hogy Oroszországnak semmi köze az egekbe szökött energiaárakhoz, amelyekkel az európaiaknak ezen a télen szembe kell nézniük, ehelyett a nyugatot hibáztatta a globális energiaválság szításáért.

Putyin szerint a legszegényebb országok fizetik meg a legnagyobb árat az emelkedő energiaköltségekért.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dombi
2022. október 12. 18:56
Ez aranyalma,viszáj szítás.
Lami66
2022. október 12. 17:33
Csak én látom úgy, hogy kurvanagy lapítás van a három megterrorizált vezeték ügye körül?
stug
2022. október 12. 17:15
"Oroszországnak semmi köze az egekbe szökött energiaárakhoz" - és nem szakad rá a mennyezet. A ruszkik minden lépése évek óta az (európai) energiaárak egekbe baszását szolgálja - ez a stratégiájuk alapja. Ezzel az "önzetlen" bejelentéssel csak a nyugati társadalmakat akarja bomlasztani.
MTom
2022. október 12. 17:12
Mi az Putler fogy a love?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!