Magyarország még nem adta fel a reményt

2022. október 13. 13:54

A békéhez tárgyalás kell, a tárgyaláshoz pedig párbeszéd.

2022. október 13. 13:54
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„Tény, hogy ma rendkívülinek számít, ha egy európai uniós és NATO-tagállam külügyminisztere részt vesz az Orosz Energiahéten.

Miért vagyunk mégis itt

Mert Magyarország még nem adta fel a reményt és azt szeretnénk, hogy minél előbb béke legyen a szomszédságunkban.

A békéhez tárgyalás kell, a tárgyaláshoz pedig párbeszéd.

Ha a Nyugat és Oroszország nem beszél egymással, ha hagyjuk elhalni a kommunikációs csatornákat, azzal feladjuk a békének még a reményét is ebben a szörnyű helyzetben.

Mi ezt nem akarjuk. Mi békét akarunk.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. október 14. 14:10
EKKORA DEMAGÓG DUMÁT!!!! Orbán és Szíjjártó a "békepártiság" mögé bújva barátkozik és bizniszel az oroszokkal. Putyin, ha egyáltalán hajlandó a békéről tárgyalni, azt nem Orbánnal és Szíjjártóval fogja megtenni. Orbán Ukrajna NATO-tagságának a blokkolásával éppen ellenkezőleg, hozzásegítette Oroszországot a háború kirobbantásához és most utólag a békepárti politikus szerepében akar tetszelegni.
LancelotDuLac
2022. október 14. 08:59
"Zelenszkij népszavazásra bocsátaná a békekötést!2022. március 22. Nehéz lenne megmondani mikorra várható a most már közel 1 hónapja tartó orosz-ukrán háború vége, de úgy tűnik Zelenszkij elsősorban népére bízná a feltételek elfogadását. Az érdekek ugyan keveset mozdultak az megszállás óta, azonban az erőviszonyok és a nemzetközi reakció előbb utóbb várhatóan megállapodásra fogja kényszeríteni a két félt, ennek elfogadása azonban szerinte csak az ukrán nép áldásával lehetséges. Zelenszkij hétfőn délután adott interjút az ügyben, amelyben újfent megerősítette, hogy személyes tárgyalásokat akar Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, neki ez "bármilyen formátumban" megfelel, derül ki az Al Jazeera keddi cikkéből. Az ukrán elnök szerint nem folytatható a háború örökké, hiszen az már így is rengeteg embert kényszerített otthona elhagyására, és egész városokat döntött romba, készek kompromisszumot kötni." LDL: Akkor Putyin nem akart tárgyalni! Ennyi! Így járt, szopassa le magát Orbánnal! Vége a gyereknapi kívánságműsornak, mehettek a vérvörös picsába! https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/ukran-orosz-haboru-zelenszkij-haboru.748781.html
mokány
2022. október 13. 17:49
Sajna ,de a petrodollár alapja megszűnőben . A dollár új alapja , a nyers erő lesz . Ehhez , állandó háború fog kelleni . Orwel nem mesét írt . Jó reggelt , Nagy Testvér birodalmában .
CirmoS
2022. október 13. 15:21
Szijjártó békét emleget, hát micsoda diktatúra ez kérem. Az idióta, fizetett libsi csicskák már tobzódnak itt! Ugranak mint Orbánra, Bayerra stb... Ez a fóbiás csürhe az irigykedésbe fog belepusztulni! Ó márcsak látnánk! A liberálnáci csürhe retteg a békétől! Ezek a cselédek mind az USA zsebében vannak, így nem tehetik meg, hogy békét akarjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!