Orbán Viktor megmaradt realistának

2022. október 18. 14:37

Ez az ember pokolian jó gondolkodó, és pokolian jó hazafi.

2022. október 18. 14:37
null
Rod Dreher

„Mint azt a rendszeres olvasók tudják, most Magyarországon élek, és mellékállásban a Duna Intézetnek dolgozom, egy olyan agytrösztnek, amely közvetve a magyar kormánytól kap támogatást. Ezt azért mondom, hogy teljesen őszinte legyek. Két látogatói ösztöndíjat kaptam a Dunánál, és soha senki nem mondta meg nekem, hogy mit írjak, és nem is fogja. Az a nap, amikor ezt megteszik, az a nap, amikor lemondok. De a veterán újságíró, John O'Sullivan vezeti a műsort, és ő egy tökéletes szakember. Bármit és mindent, amit Magyarországról írtam vagy fogok írni, az kizárólag az én véleményem. Azok az amerikaiak, akik még soha nem jártak Budapesten, és akiket az amerikai média vagy a washingtoni pacák katekézisében részesítettek, azt feltételezik, hogy minden amerikai, aki valami jót mond Magyarországról vagy a magyarokról, az valakinek a fizetési listáján kell, hogy álljon. Akik már jártak itt, tudják, hogy a hely eladja magát.

Mindegy, ez csak a bevezetője annak, hogy arra bátorítom önöket, hogy olvassák el Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek a Cicero, egy német havilap két újságírójával készített hosszú interjújának leiratát. Korábban már mondtam, hogy Orbán annak a vezetője, ami a Nyugatból megmaradt, ami valaha volt. Ez a teljesen rendkívüli interjú megmutatja, mire gondolok. Ez az ember egy pokolian jó gondolkodó, és pokolian jó hazafi.”

Kapcsolódó

Orbán Berlinben: A szankciók primitívek, a béke neve Trump, a németek pedig legyenek óvatosabbak
Rendkívüli alkalom: Orbán Viktor nyilvános beszélgetésben fejtette ki nézeteit a háború és a világ állásáról Berlinben. Oroszok és ukránok, Európa és Amerika, lengyelek és magyarok, Merkel és Scholz, Trump és Putyin – sok mindenről és mindenkiről szó esett. Tudósításunk!

Rendkívüli alkalom: Orbán Viktor nyilvános beszélgetésben fejtette ki nézeteit a háború és a világ állásáról Berlinben. Oroszok és ukránok, Európa és Amerika, lengyelek és magyarok, Merkel és Scholz, Trump és Putyin – sok mindenről és mindenkiről szó esett.

Nyitókép: Mandiner Archív
 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. október 19. 13:09
De miért egy idegennek kell adni efféle megbízást? Mondassák el az ilyesmit hazai emberrel, hát nem jobb helyen lenne magyar zsebben az a pénz.....??
Karvaly
2022. október 19. 10:16
Hajjaj, azt látom, hogy valaki kétszer is válaszolt nekem, ezek szerint nagyon felpörgethette a hisztit, még szerencse, hogy már nem látom, mit szenved itt össze :)
kerekperec
2022. október 19. 08:33
O1G egy pokolian jó hazudozó szardarab..........
csjanos
2022. október 19. 08:27
..."ez az ember....."..teljesen egyetértünk...ezért van ott ahová választották...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!