Így gratulált Orbán Viktor az új olasz miniszterelnöknek

2022. október 22. 12:16

„Gratulálok! Avanti Ragazzi!” – fogalmazott a kormányfő.

2022. október 22. 12:16
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Giorgia Meloni elfogadta a kormányalakítási megbízatást. A politikus szombaton letette a miniszterelnöki esküt, így ő lett Olaszország miniszterelnöke.

Orbán Viktor közösségi oldalán is gratulált

A magyar kormányfő szombaton közösségi oldalán is reagált az új olasz miniszterelnöknek.

– fogalmazott közösségi oldalán a kormányfő.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kickbox
2022. október 22. 23:16
Orbán Európában olyan mint egy óvodás az iskolások között. Röhej és szánalom. Az butaság nem Európában van, Néha ti a kommentelők is gondolkodjatok!!!!
fatman
2022. október 22. 16:08
Remélem, ez egy hosszú szövetség kezdete...
foldizs
2022. október 22. 15:48
"a mi kormányunkkal Olaszország sosem lesz a gyenge láncszem a Nyugaton, és megbízhatatlan nemzet" - mint Magyarország - tette hozzá gondolatban.
Türelem
2022. október 22. 14:59
Viktor! Mit üzennek az alábbiak? - Berlusconi ominózus, Putyint éltető videója után jobbkeze, az új külügyminiszter Tajani - egyébként a kvalitásait illetően egy középszerű figura - gyorsan Brüsszelbe repült, ahol mindenkit megnyugtatott, Róma marad Brüsszel és a NATO járszalagán, semmi változás - Energiáért felelős miniszter: minden marad Draghi nyomdokán - Musumeci, kikötő felelős: kikötők lezárása a migránsok előtt, lesz még időnk erről beszélni - Zelenszkij Meloninak: együttműködünk a békéért - Biden: Itáliával együtt dolgozunk Ukrajna támogatásáért - Tajani új külügyminiszter: első lépésemként telefonálok Kijevbe, kollégámnak, Kulebának, kifejezem szolidaritásunkat, közelségünket egy oroszok által megszállt országhoz, amely a NATO és az EU támogatásával védi a függetlenségét. van még miről beszélni, Viktor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!