Meghalt Jerry Lee Lewis, a rock and roll legendája

2022. október 28. 20:51

Jerry Lee Lewis egészségi állapota az utóbbi években már megromlott, 2019-ben stroke-ot is kapott.

2022. október 28. 20:51
null

Nyolcvanhét éves korában meghalt Jerry Lee Lewis, az amerikai rock and roll egyik legendája. A botrányairól is ismert zongorista-énekes péntek reggel hunyt el mississippi otthonában – közölte sajtóképviselője, Zach Farnum.

Jerry Lee Lewis egészségi állapota az utóbbi években már megromlott, 2019-ben stroke-ot is kapott. Két nappal ezelőtt már halálhírét keltették, de a TMZ később visszavonta téves hírét. Jerry Lee Lewis egy olyan úttörő előadónemzedék utolsó túlélője volt, amelynek tagjai között volt Elvis Presley, Chuck Berry és Little Richard. Igazi showman volt, a zongorát állva, ülve, sőt cipősarkával is püfölte, még arra is volt példa, hogy az előadás végén felgyújtotta. Az elsők között iktatták be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába 1986-ban.  

(MTI)

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ivan Fjodorovics
2022. október 29. 20:24
,,Bedugom az ujjamat egy forró punciba, mert úgy jobban csúszik a glissando." Viszlát Jerry...
olajfa1
2022. október 29. 15:02
R.I.P. Nagyot alkotott! A világ boldogabb lett a munkája által! Köszönjük!
formaegy
2022. október 29. 14:43
Jerry Lee Lewis - Chantilly Lace vagy egy '57 - dala a Great Balls of Fire , de akár a többi nagy kollegáival (Roy Orbison, Johnny Cash) előadott dala a Sixteen Candles mai napig felejthetetlen........... Amit létrehozott az maradandó. Nyugodjon békében!
forsteandretredjemann
2022. október 29. 14:15
Nyugodjék békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik