Tele van a magyari ún. független média olyanokkal, akik nyakló nélkül szolgálják az amerikai érdekeket

2022. október 10. 21:29

A (költői) kérdés inkább az, hogy a hazai lelkesedő-gyarmatiak miért jelentkeznek önként ügynöknek?

2022. október 10. 21:29
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor

„Tele van a magyari ún. független média olyanokkal, akik nyakló nélkül szolgálják az amerikai érdekeket (nem mondom, kérdezem), és nem értem. Az Egyesült Államoknak van több százmillió lelke, akikből bőven kedvükre válogathatnak, ki szolgálja az érdekeit. Nem elég? Értem én, hogy fontos a helyismeret, de a kijelölt ügynökök (nem mondom, kérdezem) ilyennel nem rendelkeznek annyira, és a végén úgyis Mason és Steinberg projekt lesz belőle.

A (költői) kérdés inkább az, hogy a hazai lelkesedő-gyarmatiak miért jelentkeznek önként ügynöknek? (Nem mondom, kérdezem.)”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 11. 15:39
Na,a megafonos gábor,nercseléd..:)
Viator
2022. október 11. 11:13
Pénzért, magyar- és gojgyűlöletből, orbánfóbiából vagy mert azt hiszik, ők vannak a jó oldalon (azaz ostobaságból)... Azt hiszem, a legtöbb liberálnáci hazaárulónál ez mind egyszerre jelentkezik.
makapaka2
2022. október 11. 10:57
A jellemtelen, gerinctelen emberek pénzért mindenre képesek.
pipa89
2022. október 11. 09:06
Időszerű átgondolni a "hazaáruló" jogi kategóriát és a hozzátelepített büntetési tételeket is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!