Hatmillió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya

2022. október 07. 09:32

A japán férfi háziállatként él a valósághű skót juhász jelmezben.

2022. október 07. 09:32
null

A Filantropikum cikke szerint egy japán férfi arra áldozta megtakarításait, hogy kutyává váljon. Körülbelül kétmillió jent – ami 6 millió forintnak felel meg – költött arra, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint kedvenc kutyafajtája. Életre szóló álma volt, hogy kutyává váljon, és egy tehetséges jelmezgyártó cég meg is valósította szokatlan kérését – olvasható a portálon.

A férfi, aki Toko néven azonosítja magát, egy élethű border collie jelmezt vásárolt a Zeppet nevű japán ügynökségtől, amely arról ismert, hogy szobrokat és modelleket készít filmekhez. A Zeppetnek állítólag 40 napjába telt, mire elkészítette a jelmezt, mivel Toko folyamatosan javításokat tett hozzá, hogy tökéletes legyen.

– mondta Toko a Mynavi japán hírügynökségnek.

„A collie, a kedvenc kutyafajtám”

„A kedvenceim a négylábú állatok, különösen az aranyosak. Ezek közül úgy gondoltam, hogy egy hozzám közel álló nagy állat jó lenne, tekintve, hogy élethű modell lenne, ezért úgy döntöttem, hogy kutyát csinálok belőle. Így készült el a collie, a kedvenc kutyafajtám” – fogalmazott a férfi.

Amikor Toko-t megkérdezték, hogy tudja-e szabadon mozgatni a végtagjait, azt mondta, hogy némi ellenállással képes rá. Azt is elmagyarázta, hogy ha túl sokat mozog, nem fog úgy kinézni, mint egy élethű kutya. A Zeppet egyik alkalmazottja elmondta, megtalálták a módját annak, hogy létrehozzák a kutya csontvázszerkezetét, de sok időt töltöttek annak tanulmányozásával.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2022. október 09. 21:52
van egy rakás politikus, aki Hatmillió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy ember de sikertelenül .. :-((
istvanpeter
2022. október 08. 10:56
Hát bizony, az elmebetegségnek sokféle változata van!
Hyazinth
2022. október 08. 07:49
"Tűzoltó leszel s katona! Vadakat terelő juhász!" Ez már a múlté?
bagira
2022. október 08. 06:07
Bolond elmés egy kutyát megölt , hogy a bőrébe bújhasson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!