Timmermans „leszidta” Szijjártó Pétert a moszkvai látogatása miatt – írja az EUobserver

2022. október 19. 08:17

Az Európai Bizottság alelnöke szerint a magyar külügyminiszter „kegyelemért könyörgött" Oroszországban.

2022. október 19. 08:17
null

Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke kedden leszidta Magyarország külügyminiszterét, miután Szijjártó Péter a közelmúltban Moszkvába utazott – írja keddi cikkében az EUobserver

– mondta újságíróknak, hozzátéve: „Eléggé felháborított, amikor láttam, hogy Szijjártó miniszter úr megint Moszkvába megy, és kegyelemért könyörög valakinek, aki megszállt egy békés európai országot" – tette hozzá a politikus.

Szijjártó: Egyedül egy szempont van, Magyarország

Nem számít, hogy a világ melyik városában mit akarnak hallani.

Ennek nincsen sem ukrán, sem orosz aspektusa. Egyedül egy szempont van: Magyarország” – jelentette ki Oroszországban Szijjártó Péter. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andreas1970
2022. október 20. 00:29
Franz Timmermans egy ostoba es onzo kepmutato paraszt ! 20 000 Euros havi fizetesert + evi inflacionak megfelelo fizetesemelesert, ami + 0.15 x 20 000 = 3000 Euro/ho -nak felel meg, tehat havi 23 000 Euroert a szolidaritasrol predikal, meg arrol, hogy az emberek sporoljanak es 19 C-ra huzzak le a futest, mert ez mindenkinek fajni fog, mikozben sajat fizeteset csak ebben az evben 3000 Euroval noveltek es az EU parlamentben is 23 C futenek. Tehat ez kepmutato paraszt, aki vizet predikal es bort iszik, ki ne nyissa a szajat a szolidaritasrol es a sporolasrol, mert a fentiek az Onzo brusszeli politikusokra egyaltalan nem vonatkoznak. Raadasol a brusszeli politikus szegyelheti magat, hogy annyi penzt kap, mig a becsuletes munkabol elo embereket tonkre teszik, atemelik a megsporolt penzet a sajat zsebukbe es melyszegenysegbe juttassak Oket az elpuskazott szankcioikkal es az fejetlen es atgondolatlan energiapolitikajukkal.
tetx
2022. október 19. 20:51
Ez már eléggé a legalja, vén trottyos fasz.
Madmax
2022. október 19. 18:12
Mennyire korruptok lehetnek az ilyen Timmermans stilusu politikusok ha elfelejtik hogy egy jo diplomata mindenkivel jo kapcsolatot kell apoljon ? Nem ez a diplomacia alapelve ? Ezek a brusszeliek nem politikusok hanem Europa szetcseszoi.
KBA98
2022. október 19. 17:17
Eljött az ideje, hogy ezt az EU-nak nevezett bűnbarlangot felszámolják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!