Breitbart: nagyot bukott az olasz választásokon a Soros által támogatott politikus és pártja

2022. október 03. 09:02

Emma Bonino többek között azzal szerzett hírnevet magának, hogy állítása szerint élete során tízezer abortuszt végzett el.

2022. október 03. 09:02
null

Az olasz választások keveset emlegetett meglepetése volt, hogy Emma Bonino és pártja, a +Europe mindössze 3 százalékot szerzett, és így nem vehet részt az olasz parlament munkájában – számolt be a Breitbart. A cikk szerint Bonino Soros támogatottja,

és azzal szerzett hírnevet, hogy állítása szerint élete során tízezer abortuszt végzett el.

Politikai karrierje során volt uniós biztos, küzdött az LMBTQ-jogokért, a könnyű drogok legalizációjáért, valamint a pornográfia szabályozásának liberalizálásáért. Soros György Boninót 2015-ben Fred Cuny-díjjal tüntette ki.

Nyitókép: Andrea Ronchini, Ronchini / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betik
2022. október 03. 20:42
Tízezer abortusz! Ezek után felvehetné a Frau Mengele nevet. Mocskos libsi tömeggyilkos.
bf109g6
2022. október 03. 19:24
Szóval a filantrópnak kikiáltott tömeggyilkos, gazdasági bűnöző, kitüntetett egy másik tömeggyilkos múmiát. Egy igazságos világban ezek nem a demokrácia felkent szónokai lennének, hanem a pokolban égnének nyilvános kivégzésük után. De, mint tudjuk, ez nem az a világ.
Reszelő Aladár
2022. október 03. 18:19
Akkor ezek szerint ő az örög jobb és bal keze. Reméljük a pokolban rajta is elvégeznek majd egyet minden nap, érzéstelenítő nélkül.
remi
2022. október 03. 14:39
Ennek a múmiának pár éve gründolt shorthos dzsordzs pártot ("piu europa" vagy "+europa" néven emlegetik), akkor 10 millió ajróból. Azóta általában a hibahatár és a lényegtelen közti eredményeket ér el, szal. nem látom a meglepetést. Ez a múmia amúgy az olasz történelem egyik legnagyobb, legocsmányabb kártevője, különösen a külügyminiszteri ámokfutása volt kiugróan ocsmány mocskosság végig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!