Egy ukrán lap szerint Molotov-koktélt dobtak Medvegyev hivatalára

2022. október 26. 20:45

Az eset még hajnalban történt, egyelőre nem vettek őrizetbe senkit.

2022. október 26. 20:45
null

A moszkvai Kutuzovszkij sugárút mentén egy ismeretlen személy Molotov-koktélt dobott az Egységes Oroszország elnökének, Dmitrij Medvegyevnek a fogadószobájába – írja az Unian hírügynökség. A cikkből kiderül: az eset még a hajnali órákban történt.

Azóta a tüzet az őrök eloltották, még senkit sem vettek őrizetbe a gyújtogatás miatt.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 26. 22:43
Brit hírszerzés információja szerint ma hajnalban a Kutuzovszkij sugárúton parkoló autók visszapillantó tükreivel egy ősz hajú zavart férfi kezelgetett le, majd levizelte az autók első márka emblémáit. Ezek után bement egy közeli benzinkútra és egy Szovjetszkoje Igrisztoje üres pezsgősüvegbe benzint tankolt, majd levetette sárga foltos és fing vonalkódos gatyáját, amivel betömte az üveg száját. Az orosz hatóságok nagy erőkkel vizsgálják az ügyet és úgy tűnik, hogy már van gyanúsítottjuk. Egyelőre a nevét nem fedték fel, de annyi kiszivárgott, hogy amerikai politikus az ügy gyanúsítottja. Az USA elhatárolódott az ügytől, de Donald Trump volt elnök szerint a regnáló elnök képes csak James Bond módjára belopózni Moszkvába. Kiemelte viszont, hogy Bidé Józsi eredetileg Csehov, a Csinovnyik halála darabra indult, de mint mindig nem jó oldalra indult el a színházba és így keveredhetett ki Moszkvába a súgók és tanácsadók erőfeszítése ellenére. A gyanúsított jelenleg egy Szibériai oxigén terápián vesz részt, ahol próbálják lehozni a fingásról, ami lehetetlenné tette eddig a kihallgatását. A brit hírszerzés biztosította a világot arról, hogy mint mindig, ezután is hiteles információkkal szolgálnak. Lapzártáig annyit közöltek, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy Jozsi Bide az elkövető, akkor örök életű kényszermunka vár rá Vlagyivosztok környéki szennyvíztisztító üzemben.
jánosbácsi
2022. október 26. 22:09
Azért ezt nem kellett volna .
pemete jakab
2022. október 26. 22:08
"Egy ukrán lap szerint Molotov-koktélt dobtak Medvegyev hivatalára" Medvegyev, a nagy nyugatellenes, úgyis szereti a hazait.
lurker
2022. október 26. 21:41
kész, vége. az ukránok bevetették a wunderwaffét. most már biztos, hogy megnyerték a háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!