Biden fagyizni ment, de közben aggódott az Amerikán kívüli gazdaságok miatt

2022. október 16. 15:37

Ugyanakkor az amerikai elnök leszögezte, hogy az amerikai gazdaság pokolian erős.

2022. október 16. 15:37
null

Kwasi Kwarteng brit pénzügyminisztert péntek délután menesztette Liz Truss – számoltunk be a sokakat meglepő hírről két napja. A miniszterelnök egyben korrigálta gazdasági csomagja egyes részeit, miután az pénzügyi piaci zavarokat váltott ki, többek között a font értékének meredek zuhanását.

Biden: Nem aggódom a dollár ereje miatt

Ezt a konzervatív gazdaságpolitikát bírálta most Joe Biden, akit – nem tévedés – egy oregoni fagyizó mellett csíptek el a riporterek a Reuters tudósítása szerint. Biden egyébként egy többnapos nyugati körutat tett, ahol

támogatásáról biztosította  a kormányzójelöltként induló demokrata Tina Koteket a novemberi félidős választások előtt.

Nem én voltam az egyetlen, aki úgy gondolta, hogy ez hiba. Nem gondolom, hogy jó ötlet csökkenteni a szupergazdagok adóját ilyen időszakban. Nem értettem egyet ezzel a politikával, de ezt Nagy-Britanniának kell megítélnie, nem nekem” – mondta az amerikai elnök, akit a dollár mozgásáról és az USA-ban is növekvő inflációról is kérdeztek. 

– mondta Biden, aki úgy véli, országa gazdasága robosztus.

„A gazdaságunk pokolian erős. Az infláció világméretű. Mindenhol máshol rosszabb a helyzet, mint az Egyesült Államokban. A probléma nem nálunk van, a probléma a gazdasági növekedés és a józan politika hiánya más országokban” – tette hozzá.

Nyitókép: Képkocka, Reuters tudósítás videója

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2022. október 17. 13:30
Nyalni jól megtanult.
NewHorizon
2022. október 17. 11:58
Amellett a fagyi nyalogatása közben bevetette rá jellemző tevékenységét és úgy szaglászta egy éppen ott ücsörgő fiatal hölgy haját, hogy egy vadászkutya megírígyelhetné. Ez most is egy undorító, erkölcstelen szemétláda, mint ami mindig is volt. Egy szellemi roncs, viszont a piszkos ösztönei még működnek. Zárt helyen kéne tartani, de (köszönet a háttér-bábmestereknek, valamint az őket szolgáló titkos szervezeteknek és a mindezt takargató fake news médiának) elképesztően, ez ma az úgynevezett 'szabad világ' vezetője (Leader of the free world!). Cikk az esetről: The Gateway Pundit (Magyar fordítás, twitter link rövidke videóval a cikkben) https://www-thegatewaypundit-com.translate.goog/2022/10/ice-cream-sniff-joe-biden-manages-sniff-next-victim-ice-cream-oregon/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp (eredeti cikk) https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/ice-cream-sniff-joe-biden-manages-sniff-next-victim-ice-cream-oregon/
kafabatka
2022. október 17. 10:15
Aszongya,hogy "A probléma....a józan politika hiánya..." . Hogy nem szakad le az Ég! Vagy mégsem? Józan megfontolásból küldik az ukránokat a halálba,az UNIÓ-t meg a szegénységbe? Ha igen,azt jól csinálják,mert még megtehetik.
Nabakker
2022. október 17. 09:47
Travolta fagyit adott neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!