A jászvásári szurkolók szerint a csíkszeredai focisták mongolok

2022. október 29. 15:30

A csíki drukkerek egy jó nagy székely zászlót lengettek. A pályán is döntetlen lett az eredmény.

2022. október 29. 15:30
null

Szombat délelőtt 11-kor a jászvásári (Iași) stadionban helyi Politehnika (Politehnica Iași) gárdája lépett pályára az FK Csíkszereda ellen, a végeredmény: 0–0 lett – írja a Főtér. A két csapat szurkolótábora lelkesen biztatta a csapatokat, a csíki szurkerek egy jó nagy székely zászlót is meg-meglengettek.

A moldvai csapat szurkerei pedig kibontottak egy méretes molinót, amelyen ez állt: „Nem kell amerikanizmus, hogy rátok hozzuk a frászt, Avram Iancu vagyunk mind, ti meg holmi mongolok.”

Nyitókép: Képernyőfotó a Facebook-közvetítésről

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 30. 23:01
A ferencvárosiak pedig afrikaiak. Na és?
Gablex
2022. október 30. 13:38
A román cigányoknak meg lehet mutatni ezt a videót, és elgondolkodhatnak azon, hogy kik is valójában ők! Mert bulgária és Magyarország között nem volt még románia, csak mikor a mongólok megérkeztek! A románok mongolok, és török rabszolgákból állnak, meg allbán cigányokból! Ha fehérbőrű egy román, akkor az vagy német vagy magyar leszármazott. https://youtu.be/t-022t9VbFU
Patapata
2022. október 29. 21:41
2 zárt kapus meccs a magyar válogatottnak rasszista megnyilvánulások miatt. Ez a jászvásáriak büntetése.
bölcsbagoly
2022. október 29. 20:11
Miért kell arra büszkének lenni, hogy valaki megbolondult ügyvéd és tömeggyilkos? Hát még arra, hogy nem tudják, hogy milyenek a mongolok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!