Orbán teszi a dolgát: már Von der Leyen is a kiegyezést keresi vele

2022. szeptember 12. 13:35

Persze nem mindenki örül ennek az EP-ben.

2022. szeptember 12. 13:35
null
Kontra

„Érdekes fejleményekről adott hírt a Spiegel: összeállításuk szerint Ursula von der Leyen csapata mostanában mintha engedékenyebb hangot ütne meg a magyar kormánnyal szemben.

»Nem állítjuk le az eljárást, de mi sem fogunk a kiindulási helyzetünkhöz ragaszkodni« – nyilatkozta a bizottság, meglepően barátságosan. Tulajdonképpen már előre bemondták, hogy lehet alkudni, az csak irányár volt.

Varga Judit igazságügyi miniszterünk sokakkal rázott kezet Brüsszelben a napokban: többek között a minket különösen »kedvelő«, foglalkozását tekintve cseh Věra Jourovával (alelnök), Didier Reynders igazságügyi biztossal és Johannes Hahn költségvetési biztossal. Varga konstruktív párbeszédről írt a Twitteren is.

Persze nem mindenki örül ennek az EP-ben: például Daniel Freund (Goodfriend után új jóbarátunk) a zöldektől már arra figyelmeztet, hogy minden magyar intézkedés csak látszatreform lesz, A korrupt Orbán-rendszer ugyanúgy folytatja. A Bizottság mindenesetre szeptember 21-éig dönt a pénzek zárolásáról – és a jelek szerint ők is tényleg keresik a megegyezést.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos0
2022. szeptember 12. 23:48
Az EP 730 fő. Csak nem kellene mindegyiküknek egyesével megfelelnünk?????
csulak
2022. szeptember 12. 18:10
a jussunkat adjatok ki ! ez az elso lepes ! a amsodik ,hogy fejezzetek be a hazudozast MAgyarorszagrol !
formaegy
2022. szeptember 12. 17:25
Nyugtával dicsérd a napot!
LancelotDuLac
2022. szeptember 12. 17:15
xDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!