Képes bizonyítékon az ukrán siker: ukrán lobogó a magasban, az orosz zászlón pedig taposnak

2022. szeptember 10. 14:49

A hír, ha megerősítést nyer, kemény csapást jelent az orosz csapatok számára az északkeleti régióban.

2022. szeptember 10. 14:49
null

Az ukrán hadsereg bevonult Kupjanszk városába, amely az orosz csapatok ellátásának központi vasúti csomópontja. Ezt mutatják azok a fotók, amelyeket a városközpontban készítettek a katonák ukrán zászlóval – írja az Index.

A közösségi médiában terjedő fényképek ukrán katonákat mutatnak Kupjanszk városában. Az egyik képet Julija Mendel, Zelenszkij elnök korábbi szóvivője osztotta meg, ezen négy katona áll egy épület előtt, kezükben ukrán zászlóval. Előttük egy orosz zászló látható összegyűrve a földön.

– írta Mendel. 

 

A hírportál arról is beszámolt, hogy további képeken három katonából álló csoport látható, akik szintén ukrán zászlót tartanak a kezükben, és egy háztetőn állnak, amely állítólag a város központjában található.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reaktor71
2022. szeptember 14. 14:14
Előre nyomultak az ukránok egy ÜRES területen. Ez aztán nagy katonai siker.
teklapavle
2022. szeptember 10. 18:02
Hahó Putyinpincsi háborúpárti fideszesek, erre a hírre mit kell reagálni, leszóltak már fentről?
pitypang1125
2022. szeptember 10. 17:58
Ahham és honnan tudják hogy miért tértek ki az Oroszok. Egy lövés nélkül átengedték a terepet. Ez nem gyanus egy kicsit?
Lajoss
2022. szeptember 10. 17:25
Hála Istennek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!