Üzenet Szerbiából: az EU-ban Magyarországnak van a legokosabb vezetése

2022. szeptember 30. 08:23

Vucic elnök „politikai atyjaként” ismert SRS-pártelnök arról beszélt, Orbán meg tudja védeni saját nemzete érdekeit és Szerbia barátja.

2022. szeptember 30. 08:23
null

A Novosti.rs a Szerb Radikális Párt (SRS) elnökét, Vojislav Seseljt idézte, aki szerint az EU-ban Magyarországnak van a legokosabb vezetése.

Seselj szerint a szerb fél is mindent megtesz a magyarok segítésére és reményeik szerint ez fordítva is így lesz. A politikus szerint ugyanakkor

– olvasható a szerb lap cikkében.

Nyitókép: Kristina Maslarevic / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MoKaFi
2022. szeptember 30. 12:04
Ez az a Seselj vajda, aki 30 éve felvonult a csetnikekkel a magyar határra és megüzente, hogy a Balatonban fogják aznap délben megmosni a lábukat?
CirmoS
2022. szeptember 30. 10:51
Az EU-ban Magyarországnak van a legokosabb vezetése. Így van! Többek között ezért sincs keresnivalónk a brüsszeli gyilkos, korrupt, amcsicseléd, romboló, rohasztó liberálnáci csürhébe! Szégyen, hogy ennek az uniónak csúfolt kártékony söpredéknek még tagjai vagyunk! Ennél minden és bármi jobb lenne! Huxit!
szürkeSzarvas
2022. szeptember 30. 10:40
A Seselj vajdában sokkal inkább meg lehet bizni,mint a hazai moslékosokban valaha is.Hazánk legnagyobb ellensége (!) az usai deep state zsidóbanda(!) akiknek meghoszabbitott keze a moslék. A szerbeket ugyanúgy utálják (valójában a lengyeleket is a zsigeri antiszemitizmusuk miatt,amit a lengyel nem tud) mint minket-es ez MA MÁR NAGY KOHÉZIÓS ERŐ.
Dezsőke
2022. szeptember 30. 10:30
tisztánlátó ember
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!