Kiosztotta a brit politikát Liam Gallagher

2022. szeptember 09. 17:50

„Menjetek vissza a fekete ajtó mögé és ne gyertek addig ki, amíg rendbe nem rakjátok az országot” – üzente a brit rocksztár.

2022. szeptember 09. 17:50
null

Az Oasis egykori énekese, a szabad szájáról ismert Liam Gallagher is kommentálta a brit politika legutóbbi fordulatait. Twitter-oldalán azt írta:

„Ha szórakozni akarok, megnézek egy filmet, elmegyek egy koncertre, focira, boxra, vagy magamhoz beszélek; de biztosan nem keresem a szórakozást a politikában. Menjetek vissza a fekete ajtó mögé és ne gyertek addig ki, amíg rendbe nem rakjátok az országot, ti nevetséges barmok.”

 

 

Fotó: BRITTA PEDERSEN / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. szeptember 10. 10:12
Mondjuk ebben igaza van. Azonban ő is összeszedhetné magát, mert amit leadnak, az nagyon erőltetett produkció. Lyam nem attól lesz jó a zenéd, hogy nagyjából gigáig benyeled a mikrofont, és beleóbégatsz. Hatásvadász, és ennek megfelelően tartalmatlan zene. A klipjeiből is az jön le, hogy ő akar lenni a rockzene istene. De nem az.
egy genetikusanalattvaló
2022. szeptember 10. 02:56
Kit érdekel, hogy mit írt Liam Gallagher?
Reszelő Aladár
2022. szeptember 09. 21:59
A mai poltika arról szól a baloldalon, hogy mindenki egy egyre kisebb de hangosabb kisebbséget akarja képviselni. Mert ezért jár a bukissimi tőlül. Cserébe a többséget meg leszarják. Dr Miniszterelnök meg rájött, hogy van egy 50%, akihez egyik lipsi sem szól. Enyivel meg nagyon komolyat lehet nyerni.
Langyos hurkazsír
2022. szeptember 09. 21:26
Úgy hallottam,hogy "anglia" energiafelhasználásából az orosz gáz kb. 5 (ŐT) %-ot tett ki. NEM ÉRTEM MIÉRT VANNAK VÁLSÁGBAN? Ezek nem normálisak.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!