Keményen bevédte hazánkat egy spanyol EP-képviselő: Csak azért támadják Magyarországot, mert ott nem önök nyertek (videó)

2022. szeptember 15. 20:18

Jorge Buxadé szerint az Európai Parlamentnek el kellene takarodnia a jobboldal útjából, ha nem tudják megvédeni Európát.

2022. szeptember 15. 20:18
null

Jorge Buxadé spanyol Európai Parlamenti képviselő felszólalt az EP előtt hazánk védelmében. Egy spanyol hírportál így jellemezte a beszédét: „Az EP-képviselő szétszedi a sokadik indokolatlan hajtóvadászatot a magyar nép ellen”.

Buxadé, a spanyol Vox párt uniós képviselőcsoportjának vezetője, így szólt az EP-hez: „Egy újabb nap, amelyet egy tagállam megtámadásának szenteltek. Egyszerűen azért, mert ott nem nyerték meg a választásokat azok, akik még mindig itt uralkodnak, és ezt szándékoznak tenni életük végéig. Ma Magyarország, holnap Lengyelország. A holnaputánit nem tudjuk. Aztán persze kimennek, és az »európai egységről« hadoválnak. Az Európai Parlament már 2018-ban kezdeményezte ezt a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen. [...] És mindezen időpocsékolás ellenére a jelentés egyetlen jogállamisági jogsértést sem tud megállapítani Magyarországon. A jelentés olyan ügyekre szorítkozik, amelyeket az illetékes szervek már megoldottak, vagy olyan, a magyar közügyek közé tartozó kérdésekre utal, amelyekben az Uniónak nincs hatásköre, mint például a kiskorúak iskolai szexuális indoktrinálása, amit a magyar kormány természetesen ellenez. Ne avatkozzanak bele a nemzeti ügyekbe.

Felkészültünk és készen állunk Magyarországon, Lengyelországban, Svédországban, Olaszországban, Spanyolországban, egész Európában.”

A képviselő beszédét taps zárta.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. szeptember 16. 18:23
mint láthatjuk, az új Unió készen áll a feladatra! ÚJ UNIÓ
Dezsőke
2022. szeptember 16. 18:21
ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ! ÚJ UNIÓ!
Rocktoberi
2022. szeptember 16. 09:34
Érdekes, hogy Európai Parlamentnek nevezik miközben egy amerikai spekulánsnak nagyobb befolyása van ott mint bármelyik tagállamnak. Gyönyörű jogállam az ahol egy szarházi, kártékony féreg simán bevásárolhatja magát. "A milliárdos befolyásáról 2016 augusztusában a DC Leaks nevű szivárogtatóportál nyújtott plasztikus képet, amikor publikálta a Nyílt Társadalom Alapítványok európai központjának belső adatbázisából származó dokumentumokat. A Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben 2014–2019 nevű kiadvány a 751 EP-képviselőből 226-ot sorol fel, vagyis az anyag szerint a Soros-hálózatnak több megbízható szövetségese volt az előző ciklusban a képviselők között, mint amennyi a legnagyobb, néppárti frakció akkori összlétszáma (215 fő). "
fogas paduc
2022. szeptember 16. 08:54
hoci 74! "demokra-CIA " Telitalálat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!