Ismét pénzmosással és csalással vádolják Trump korábbi tanácsadóját 

2022. szeptember 09. 10:39

Bannont azzal gyanúsítják, az USA déli határán tervezett kerítés építésére indított közösségi gyűjtésben összegyűlt összeggel nem tud elszámolni, annak egy részét magáncéljaira fordította.

2022. szeptember 09. 10:39
null

Pénzmosással, összeesküvéssel és csalással vádolták meg New York államban Steve Bannon műsorvezetőt, Donald Trump korábbi elnök egykori tanácsadóját – számol be a Szabad Európa. A vádirat szerint Bannon azt állította, a mexikói határkerítés megépítésére gyűjt pénzt, de valóban magának és társainak juttatott dollár százezreket az összegyűlt pénzből.

Bannon ügyvédje azt mondta, ügyfele ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádakban a New York-i főügyészségen, ahol csütörtökön önként jelentkezett. A vádpontok megegyeznek a 2020-ban ellene felhozottakkal, amikor szövetségi ügyészek kezdeményeztek büntetőeljárást.

Bannont azzal gyanúsítják, hogy az Egyesült Államok déli határán tervezett kerítés építésére indított közösségi gyűjtésben összegyűlt összeggel nem tud elszámolni, annak egy részét saját és társai magáncéljaira fordította. A „Megépítjük a Falat” kezdeményezés azt ígérte az adományozóknak, hogy az összegyűlt pénzt teljes egészében a határvédő létesítmény építésére fordítják.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZeroTadpole8073
2022. szeptember 09. 13:04
"Ez egy komoly, névtelen feljelentés volt, géppel írva." Mindjárt én is feljelentem a Hánterbájdent. Arra bezzeg nem ugranak majd. Majd 2 év múlva, ha Trump ismét elnök lesz.
RasPutin
2022. szeptember 09. 11:34
Bannont azzal gyanúsítják, hogy az Egyesült Államok déli határán tervezett kerítés építésére indított közösségi gyűjtésben összegyűlt összeggel nem tud elszámolni, annak egy részét saját és társai magáncéljaira fordította. A „Megépítjük a Falat” kezdeményezés azt ígérte az adományozóknak, hogy az összegyűlt pénzt teljes egészében a határvédő létesítmény építésére fordítják. Nem bonyolult a bizonyítási kísérlet. :-) Ha nincs fal és nincs pénz akkor viszont van sitt.
Armageddon
2022. szeptember 09. 11:09
Nagy gazember ez a Bannon! Pont mint a festetthajú cimborája Trump.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!