Horvát politikus: Orbán szerzett földgázt és kőolajat, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon

2022. szeptember 13. 10:12

Mario Radić, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnöke szerint „az ukrajnai háborúval kapcsolatosan lehet vitázni (...), de az ember a sajátjaiért küzd”.

2022. szeptember 13. 10:12
null

A Jutarnji.hr Mario Radićot, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnökét idézte, aki először is az uniós szankciós politikát kritizálta. Mint fogalmazott, „mi úgy tekintünk az Európai Unióra, mint egy okos édesanyára, aki megoldja a problémáinkat. De jelen pillanatban, a dollár legyűrte az eurót, akárcsak a frank és a jen. Ez mégis mit jelent? Azt, hogy az európai gazdaság térdre rogyott. A jelenlegi uniós megoldások egyáltalán nem fognak rajtunk segíteni.”

– szögezte le a politikus, aki azt is elmondta: az ukrajnai háborúval kapcsolatosan lehet vitázni arról, hogy ahogy Orbán politizál, az jogos-e vagy sem, de „az ember a sajátjaiért küzd”.

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

Összesen 356 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. szeptember 13. 19:25
Az utca hőse :D a négy legnagyobb vár fokán, ott lobogjon...
szilvarozsa
2022. szeptember 13. 18:23
Kedves primitív Bégetek barátom! Ne haragudj, hogy kiábrándítalak, de a hőszigetelt házamat 3 egymástól független rendszerrel tudom kifűteni. Sajnálom, hogy csalódtál! Ha nem veszed zokon, kiigazítalak pár dologban! A cigányod nem törpe, becslésem szerint legalább 190 cm magas. Nyilván te ismered a Gyurcsán segglyukát, igy igazad is lehetne, de nem láttál még engem. Nem tudhatod, hasonlítok-e az általad hőnszeretett gyurcsáni testrészre! Végezetül óva intelek, hogy az étkezési szokásaidat kivetítsd bárkire is, nem hinném, hogy sokan vagytok, akik taknyot esztek. De, ha te szereted, hát jó étvágyat hozzá!
szilvarozsa
2022. szeptember 13. 16:36
"Azt írtam személyiség nélküli bunkócska, barom, konzervatív voltam! " Neked aztán van önkritikád!
KBA98
2022. szeptember 13. 16:27
Ezek a hülyék nem olvasnak újságot (bárhol)? A Főni nem az utca hőse, hanem a mindennapok hőse jó régen, hiszen 5x választottuk meg! Talán, ha ez sok szemétláda egyáltalán tudná, hogy a Magyarország hogy működik velünk és a Főivel, akkor nem beszélnének hülyeségeket! Mi ugyanis nem az utcán éljük az életünket, hanem az otthonunkban a családunkkal és a munkatársainkkal együtt, pedig a Covidnak sincs vége, ezért nem kéne ennyi baromságot össze-vissza firkálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!